Serier | Guides

ANNONCE: Den her type krimi har du ikke set før: Månedens anbefaling på C More

AfJosepha Pultz
6. april 2022
'Tell Me Your Secrets'
Foto: C More

Del artikel

Ny serie fra folkene bag ’The Undoing’ og ’Big Little Lies’ vil vise tiden efter fængslet.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

I denne måneds anbefaling begiver vi os helt tæt på kæresten til en morder. Nemlig Karen Miller (Lily Rabe), der har afsonet tid i fængslet for at dække over sin morderiske kæreste.

Dømt for seriemord

Karen Millers ekskæreste Kit Parker (Xavier Samuel) er seriemorder og spærret inde. Unge piger har mistet livet på grund af ham, og mange familier lider stor sorg på grund af hans handlinger.

I forblændelse ser Karen hans skyggesider for sent og ender selv i fængsel for at dække over ham.

Karen får chancen for at starte på en frisk med en ny identitet. Hendes nye navn er Emma, og alt fra hendes tidligere liv skal holdes hemmeligt.

En psykolog fra FBI håber på, at Emmas (Karen) løsladelse kan hjælpe hende med at huske ting fra tiden med hendes ekskærestes seriemordertogt, som hun ellers har fortrængt.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Hævn

Da en mor til en af ofrene hører at morderens kæreste er kommet på fri fod, hyrer hun en privatdetektiv til at opsnuse Karen. Hun vil hævne sin datter.

Selvom krimi-dramaet er karakteriseret som en fiktionsserie, har forfatteren bag Tell Me Your Secrets fortalt, at karakteren Karen Miller er bygget op om inspiration fra ægte partnere til seriemordere.

Serien er hårdrejsende og anbefalingsværdig!

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce