Serier | Guides

ANNONCE: En krimi om brutale sexforbrydelser: Månedens anbefaling på C More

AfJosepha Pultz
1. maj 2022
Hannah Maes i 'Code 37 - Sex Crimes'
Foto: C More

Del artikel

’Code 37 – Sex Crimes’ er en krimiserie, som du skal se hurtigst muligt.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Nogle gange kan vi finde nyt i gamle arkiver.

Den belgiske krimiserie Code 37 – Sex Crimes fra 2009 er en gammel perle, som du skal se, hvis du ikke allerede har gjort det.

Den rummer både spænding, forbrydelser og tvivl og har derfor alle ingredienser til en god krimioplevelse.

Kvindelige ledere intimiderede stadig i 2009

Hannah Maes (Veerle Baetens) er ny leder i politiafdelingen for sexforbrydelser. Hendes målbevidste og skarpe fokus på arbejdet samt hendes smukke ydre intimiderer, ubegribeligt nok, nogle af mændene i afdelingen, og de har ikke alle lige nemt ved at vænne sig til de nye tiltag og ændringer, hun laver hos dem.

Men hendes stærke intuition og gode resultater gør, at respekten for hendes arbejde stille og roligt sniger sig ind på afdelingen. Selv den hårde og skeptiske Bob De Groof (Michael Pas) må acceptere hendes dygtighed.

'Code 37 - Sex Crimes'
Foto: C More

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Sexforbrydelser

Code 37 – Sex Crimes går tæt på forskellige typer af alvorlige og brutale sexforbrydelser i hvert afsnit, samtidig med at vi kommer helt tæt på Hannah Maes sidehistorie. Under et indbrud i forældrenes hjem blev hendes mor engang brutalt voldtaget, hvilket tydeligvis har sat spor i den unge politikvinde.

I Code 37 – Sex Crimes følger vi Hannah Maes rejse på sin nye arbejdsplads samt hendes lange og svære kamp for at skaffe retfærdighed for hendes mor.

Selvom vi i Danmark nok ikke har lagt allermest fokus på at dyrke belgiske film og serier, er Code 37 – Sex Crimes en serie, der er værd at prioritere at få set. En serie spækket med mordere, ofre, mistænke og politichefer, der lider i stilhed. Alt, hvad en god klassisk krimiserie byder på.

Del artikel

Læs mere omC MoreKrimiAnnonce

Andre Serier | Guides