Serier | Guides

ANNONCE: Gys, blod og mystik i mesterklassen: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
4. august 2022
Familien Matthews i 'From'
Foto: C More

Del artikel

I denne måneds anbefaling på C More tager vi et skridt væk fra krimiens verden og rykker over i gyserens verden med 'From'.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

På en bilrejse gennem USA støder familien Matthews på et nedfaldent træ, der spærrer vejen. Dette leder dem til at tage en omvej, hvor de støder på en lille flække af en by. Beboerne virker tilbageholdende, men ellers venlige. De bliver hurtigt peget mod motorvejen og tager af sted... blot for at havne i byen igen.

Hver gang de prøver at forlade byen, havner familien Matthews tilbage, hvor de startede. Hvad der virker som et afsnit af The Twilight Zone bliver hurtigt mere dystert, da der efter mørkets frembrud kommer andre regler i spil.

Farlige væsner hærger byen om natten, og hvad der startede som en mystisk hændelse bliver hurtigt en kamp om overlevelse for familien Matthews og de andre beboere i byen.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Mystik, gys og blod

Flere af folkene bag From står også bag serien Lost, og mystikken omkring denne verden er også i højsædet. Præmissen holder og er interessant. En gruppe mennesker, der er fanget i en form for lommedimension af en art (hvis den beskrivelse kan dække fænomenet), og det er dækket op af interessante karakterer, der alle giver en god præstation.

From er ikke for folk, der ikke kan tåle blod. Den er til tider meget grafisk, og alle kan være det næste offer, hvilket hurtigt bliver etableret. Det viser, hvorfor man skal frygte nattens monstre. Det føles aldrig, som om at karaktererne gør noget, fordi manuskriptet kræver det. De agerer, som mennesker ville gøre, hvis de befandt sig i en sådan situation - inden for rammerne af, at det er en serie naturligvis.

Det bør også nævnes, at From allerede er blevet fornyet med en anden sæson, så alle ubesvarede spørgsmål har mulighed for at blive udforsket i fremtiden.

From får premiere på C More d. 16. august.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce