Serier | Nyheder

'The Idol' med The Weeknd i front giver et hæsblæsende første kig på den eksplicitte serie

AfDaniel Lindekilde Engberg
18. juli 2022
the idol hbo max
Foto: HBO Max

Del artikel

R&B sangeren Abel Tesfaye, bedre kendt under sit kunstnernavn The Weeknd, får sit dramatiske gennembrud i ny HBO Max-serie 'The Idol'.

Den Oscarnominerede kunstner The Weeknd er med i sin første skuespilrolle (Hvis man tæller et afsnit af The Simpsons fra). Rollen er i serien The Idol, hvor The Weekend også er medskaber. Den anden skaber har allerede fået stor succes, for den anden er nemlig Sam Levinson der har har skabt serien Euphoria.

Serien omhandler Los Angeleses musikindustri hvor en selvhjælpsguru, der også en kult indgår i et romantisk forhold med en pop sanger der arbejder sig op mod toppen af industrien. Serien blev annonceret for næsten et år siden, men tilbage i april forlod instruktøren projektet og The Idol benyttede muligheden for at finjustere den kreative retning serien skulle tage.

Se teaseren


Ud fra traileren at bedømme, så er The Idol i bedste HBO stil på ingen måder for børn. Der er grænser for hvad man må vise i en trailer. Ud fra disse klip kan godt forventes, at der er en del eksplicit indhold når serien udkommer.

Traileren giver ikke meget væk, men viser tydeligt hvilken verden man træder ind i når man sætter The Idol på. Sex, stoffer og druk er i krystalklart fokus.

The Idol har endnu ikke nogen premieredato, men vil få premiere på HBO Max, når tiden til det kommer.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvor godt har du styr på de her serielokationer?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Staircase' efterlader dig grublende

LÆS OGSÅ: Hitserien 'Reservation Dogs' er tilbage med første trailer til 2. sæson

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder

Mest læste