Serier | Nyheder

Manden bag DR-succesen 'Salsa' er allerede klar med ny serie: Se den blodige teaser

AfDaniel Lindekilde Engberg
12. juli 2022
Foto: Drenge/Jesper Christensen/Viaplay

Del artikel

Jonas Risvig er klar med sin nye ungdomsserie 'Drenge', der går tæt på at finde sin identitet i en tid, hvor man kan være alt.

Drenge omhandler et drengekor, hvor uskyldigheden og fromheden i kirken hurtigt udskiftes med sex, alkohol og gemen vildskab, når kirkeklokkerne ikke længere ringer. Da Lasse, en del af koret, dør under en mistænkelig druknedød kommer der en ny dreng (Robin) for at tage Lasses plads.

Leonora (Karoline Hamm), Lasses kæreste er dog ikke sikker på at der er tale om en ulykke, og mistænker de andre i drengekoret for ikke at fortælle hele sandheden, særligt gruppens leder Nikolaj (Viktor Hjelmsø). Leonoras barndomsven er imidlertid den nye dreng i koret, Robin (Sylvester Byder), og hun beder om hans hjælp til at finde ud af, hvad der virkelig skete med Lasse.

Det starter som en interesse i at finde ud af hvad omstændighederne omkring Lasses død er, men ender med en rejse ind i kordrengenes broderskab, og alle følgerne det bærer med sig.

Se teaseren


Jonas Risvig er manden bag serien, både som instruktør og idemand. Risvig har senest skrevet og instrueret DR-serien Salsa, der fik gode anmeldelser landet over.

Sammen med debutanten Viktor Hjelmsø spiller også Sylvester Byder (De forbandede år), Karoline Hamm (Equinox), Tarek Zayat (Shorta). Den næsten altid aktuelle Dar Salim (Borgen, Kriger) medvirker også i en prominent rolle.

Drenge er syv afsnit af ca. 25 minutter og har premiere på Viaplay d. 14. august 2022.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvor godt har du styr på de her serielokationer?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Orkestret' er den sjoveste serie jeg har set i år!

LÆS OGSÅ: Sommerens krimiguide: Gode krimiserier på C More

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder