Serier | Guides

ANNONCE: Kvinder i hovedrollen: Månedens serietip på C More

AfTrine Jerichau Roslev
6. maj 2021
'Younger' sæson 7
Foto: C More

Del artikel

Mødre er lige så forskellige som serier. Nogle er sjove, nogle er kedelige. Nogle er seje, nogle er kærlige. Lad os hylde dem alle!
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Er du mor, og trænger du til at se en god serie med en kvinde i hovedrollen? Så læs med her.

Sammen med C More har vi udvalgt tre serier med vidt forskellige kvinder. De kan få dig til grine, græde og græmmes – og fælles for dem alle er, at de er garant for god underholdning.

Maria Wern

sæsoner: 8
genre: krimidrama

'Maria Wern' sæson 8
Foto: C More

I denne svenske krimiserie følger vi enken og småbørnsmoren Maria Wern, som forsøger at få privatlivet til at hænge sammen med jobbet som kriminalinspektør.

Serien har netop haft premiere på sin ottende sæson, hvor Maria Wern bl.a. efterforsker en ung soldats brutale død og overgreb på teenagere samt indleder en jagt på en dement morder.

Hovedrollen som Maria Wern spilles af Eva Röse (Helt Perfekt). Hun har bl.a. selskab af Allan Svensson (Gåsmamman), Ulf Friberg (Gåsmamman) og Erik Johansson (Orca).

Cheat

sæsoner: 1
genre: thriller

'Cheat'
Foto: C More

Elskede du Fleagbag og The Missing? Så læs med he. Folkene bag de to serier har skabt thriller-miniserien Cheat om to magtsøgende kvinder.

Jagten på magten sættes i gang, da universitetsprofessor Leah Dale beskylder sin elev Rose for plagiat, og beskyldningen bliver begyndelsen på et uhyggeligt mareridt.

De to kvinder spilles af ingen ringere end Katherine Kelly (Coronation Street) og Molly Windsor (Three Girls).

Younger

sæsoner: 7
genre: romantisk komedie

Sutton Foster og Hilary Duff i 'Younger'
Foto: C More

Og nu til lidt at grine af. Skaberen af Beverly Hills, Sex and the City og Melrose Place, Darren Star, har begået en ny romantisk komedie.

Eller ... Helt ny er den ikke længere, men serien har netop haft premiere på sin syvende og sidste sæson om den 40-årige New Yorker-kvinde Liza Miller (Sutton Foster, Bunheads). Hun er en fraskilt og arbejdsløs enlig mor, som har landet sit drømmejob ved at lyve sig 14 år yngre.

Udover Sutton Foster medvirker også Nico Tortorella (The Walking Dead: World Beyond), Peter Hermann (Special Victims Unit), Hilary Duff (The Perfect Man) og Molly Bernard (Chicago Med) i serien, der om muligt vil få dig til at grine og græde i samme afsnit.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce