Serier | Guides

ANNONCE: Ny skræmmende true crime: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
6. oktober 2021
'Dr. Death'
Foto: Peacock

Del artikel

I denne måned anbefaler vi 'Dr. Death' om forsøget på at stoppe en læge, der med fuld overlæg skader sine patienter.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

C More har haft dansk premiere på true crime-serien Dr. Death.

Heri indser to læger, Robert Henderson (Alec Baldwin, The Cooler) og Randall Kirby (Christian Slater, True Romance), at noget er helt galt med lægen Christopher Duntsch (Joshua Jackson, Fringe), efter flere af hans simple operationer har fået alvorlige konsekvenser for patienterne.

FÅ 2 UGERS GRATIS ADGANG TIL C MORE

Et stærkt cast leverer pragtpræstationer, især de tre hovedroller. Joshua Jackson som Duntsch giver kuldegysninger ned ad ryggen og bliver nærmest personificeringen af en glat ål, der ikke er bange for at bide dig. Alec Baldwin giver et moralsk kompas og en rolig styrke, der søger mod retfærdighed, og Christian Slater giver et komisk afbræk med sin lige-på-og-hårdt-fremmaning i en ellers meget tung serie.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Hvordan kunne det gå så vidt?

Den sande historie bag Dr. Death er lige så skræmmende, som den der bliver vist på skærmen.

Christopher Duntsch fik i 2017 frataget sin bevilling til at udøve medicin og fik en fængselsdom på livstid efter at have gjort flere end 30 af sine patienter invalide og var ansvarlig for, at to patienter mistede deres liv.

Serien dykker ned i Duntschs sind og viser, hvordan en psykopat retfærdiggør sine ugerninger over for sig selv og placerer skylden hos alle andre.

Serien udforsker også det amerikanske medicinalsystem, og hvilke kæmpe brister det har. Bureaukrati, der bliver sat over patienter, og et system, der ikke vil anerkende, hvor slemt det kan stå til i dets egen branche.

De to første afsnit af Dr. Death er ude nu, og der kommer nye afsnit hver tirsdag eksklusivt på C More.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce