Serier | Guides

ANNONCE: Sommerens krimiguide: Gode krimiserier på C More

AfKaja Nielsen
8. juli 2022
Sommerens krimiguide på C More
(V til H) Christian Slater som Randall Kirby og Alec Baldwin som Robert Henderson / Foto: Dr. Death/C More

Del artikel

Der er ikke det tidspunkt, man ikke kan bruge en god krimiserie til at bringe til mystik, spænding og måske endda uhygge ind i hverdagen.

Her får du fem krimiserier, og mon ikke der er noget, der falder lige i din smag.

Denne krimiguide byder nemlig på hårrejsende true crime-fortællinger, action-mættede krimidramaer og spændende politiefterforskninger. Og du finder det hele på C More.

Her er de bedste krimiserier på C More lige nu:

Signora Volpe
Des
ZeroZeroZero
Dr. Death
Line of Duty

Signora Volpe

https://imgix.vielskerserier.dk/2022/07/3.jpg
Foto: Signora Volpe/C More

Denne miniserie fra 2022 består af tre episoder og lægger ud med et bryllupsdrama. Den tidligere MI6 agent Sylvia Fox (Emilia Fox, Pianisten) søger at holde lav profil og leve et almindeligt liv i Italien nær sin familie. Men da Sylvia skal til sin nieces bryllup, ophører freden. Brudgommen dukker ikke op, hvorefter Sylvia leder efter ham ved hans hus men uden held. I stedet finder hun et lig.

Den erfarende agent falder nu tilbage i sine gamle vaner og må bruge sine mange år i MI6 til at opklare dette mysterium. Det er ikke bare sådan lige til at kreere et idyllisk liv væk fra agentposten, når seriens resterende episoder byder på mere mysterieopklaring.

Vi er med på efterforskerens side, når der bliver spændt op til krimimysterier og drama i alle seriens afsnit. Perfekt til at se over en weekend i sommeren.

Des

David Tennant som Dennis Nilsen i 'Des'
Foto: C More

I denne guide skal der selvfølgelig også være en serie, der baserer sig på true crime. I denne miniserie på tre episoder oplever vi arrestationen af den skotske seriemorder Dennis Nilsen i 1983. Allerede her lover det godt for denne true crime-serie.

Vi får David Tennant (Doctor Who) i rollen som Dennis Nilsen, der efter efterforskningen af et afløb blokeret af menneskedele, tilstår sine handlinger. Nu er det op til efterforskeren Peter Jay (Daniel Mays, The Bank Job) og forfatteren Brian Masters (Jason Watkins, The Lost Honor of Christopher Jefferies) til at åbne op for den narcissistiske og koldblodige seriemorders psyke.

Vi får leveret stjernepræstationer i denne spændende portrættering af sagen. Man får især lov til at gyse over Tennants brillante fremstilling af seriemorderen Des.

ZeroZeroZero

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/01/ZZZ_Episode1_0115.jpg
Foto: ZeroZeroZero/C More

Dette krimidrama byder på actionfyldte scener, når der er tale om narkotransportens rejse fra Mexico til Europa og over andre landegrænser. Serien giver indblik i kokainens vej fra producent til mellemmænd og forbrugerne, hvilket giver grundlaget for en masse magtkampe og vold.

Serien bibringer en super rolleliste, der blandt andre stjerner Gabriel Byrne (The Usual Suspect), Andrea Riseborough (Oblivion), Dane DeHaan (Valerian and the City of a Thousand Planets) og Harold Torres (Memory).

Denne krimiserie er baseret på Roberto Savianos bog af samme navn og portrætterer mørket i kokainhandlen. Der lægges op til action, smukke billeder og en masse god krimi, når ZeroZeroZero bibringer alt godt fra krimiuniverset. Her er du garanteret en serie, der ikke er for sarte sjæle.

Dr. Death

https://imgix.vielskerserier.dk/2021/09/TV_EAT01_M5802_0261.jpg
Alec Baldwin som Dr. Robert Henderson / Foto: Dr. Death/C More

Har man endnu ikke set serien Dr. Death, er dette en oplagt mulighed for krimientusiasten. Serien er baseret på true crime-podcasten af samme navn og handler om den skumle læge Christopher Duntsch (Joshua Jackson, Fringe).

På rollelisten har vi Alec Baldwin (The Cooler) og Christian Slater (Mr. Robot) som to læger, der opdager, at noget må være grueligt galt med deres kollega Duntsch, efter flere patienters simple operationer har givet alvorlige konsekvenser for dem.

Serien portrætterer en sand historie om den skræmmende Dr. Death og sætter rammerne for en fortælling om gruopvækkende handlinger, når man er mest sårbar. Dette er en ægte true crime-serie, der kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Line of Duty

'Line of Duty' sæson 5
Foto: C More

Denne krimiguide sluttes af med en serie på hele seks sæsoner, hvor der bliver skruet helt op for krimiunderholdningen. Vi følger en politienhed, der arbejder med antikorruption internt i politiet, hvilket kun kan lægge op til en masse drama og konflikt.

Serien byder både på Martin Compston (Doomsday), Vicky McClure (This Is England) og Adrian Dunbar, der bidrager til politidramaet, når de skal til bunds i korruptionen, der gang på gang melder sin ankomst.

Hver sæson drejer sig om en ny sag, og der bliver både indledt med sammensværgelser, uforudsigelig adfærd og kriminalitet afhjulpet af personer inde fra selve ordensmagten. Det eneste problem ved denne serie er nok, at når du først er startet, kan du nok ikke stoppe igen.

C More byder på timevis af god krimi i alle afskygninger, hvor der lægges op til nervepirrende, mystik- og actionspækket underholdning. Alt sammen binge-værdigt til hele sommeren.

Del artikel