Serier | Guides

Derfor er Telmore Play alle pengene værd

AfDaniel Lindekilde Engberg
24. oktober 2022
Kevin Costner i serien Y'ellowstone'
Foto: SkyShowtime.

Del artikel

Med Telmore Play er der ikke bare store økonomiske besparelser at hente, men også sociale fordele.

Hvis du læser med her er der en god sandsynlighed for at du elsker film og serier. Før i tiden var der stort set kun Netflix at forholde sig til. Som tiden er gået, er der kun kommet flere og flere streamingtjenester, og indholdet er blevet spredt ud mellem dem.

Det er en selvfølge, at det derfor er blevet dyrere at følge med i det hele når du skal abonnere på flere forskellige tjenester samtidig. Sådan behøver det dog ikke at være. Der er penge at spare hvis du vælger den rigtige løsning, og det er her at Telmore Play kommer på banen.

Prisen


Med film og serier-pakken får du følgende streamingtjenester: Disney+, Netflix, Viaplay, TV 2 Play, HBO Max og Paramount+ samt fri tale og data for 449 kr. om måneden. Hvis du bruger over 1000 GB data i måneden bliver hastigheden dog sat ned til 128 kb/sek. I gennemsnittet bruger danskere under 20 GB mobildata om måneden, så 1000 GB burde være langt mere end tilstrækkeligt.

De enkeltstående priser er som følger for streamingtjenesterne:

Disney+ - 79 kr. om måneden
Netflix - 114 kr. om måneden
Viaplay - 119 kr. om måneden
TV 2 Play - 79 kr. om måneden
HBO Max - 79 kr. om måneden
SkyShowtime - 69 kr. om måneden

Det vil sige at du får streamingtjenester for en værdi af 539 kr. for 449 kr. om måneden. Oven i det skal så lægges den frie tale og data, der separat koster 229 kr. om måneden, du får med i købet. Samlet set sparer du altså 319 kr. om måneden! Hvis du streamer meget, og gør brug af (eller vil gøre brug af) de ovenstående tjenester, så er der ikke nogen bagside ved at investere i Telmores 'all streaming' pakkeløsningen med video streamingtjenesterne.

Altid med i samtalen


Det er en situation du aldrig burde befinde dig i, og med hele seks streamingtjenester ved hånden mindsker det risikoen for at det kommer til at ske i fremtiden.

Hvis det derimod er dine venner der ikke har fulgt med, så har du den perfekte mulighed for at invitere til en serieaften med godt selskab og kvalitets indhold.

Som du kan se er det ikke noget ekstraordinært at have følt sig uden for en samtale, fordi du ikke har fulgt med. Med Telmore Play kan du sørge for aldrig at befinde dig på nej-siden igen.

Hvad med de streamingtjenester du allerede har?


I flere af tilfældene overtager Telmore betalingen, og du beholder samme konto og det login du altid har haft. Nogle streamingtjenester som Netflix og TV 2 Play har forskellige abonnementer. Som du måske har regnet ud ved prisen så er det Netflix' standard abonnement der giver fuld HD og to simultane streams, men for kun 30 kr. mere om måneden kan du opgradere til Netflix Premium med tilhørende fordele.

Hvis du gerne vil nærlæse hvordan du gør med de enkelte streamingtjenester, så har Telmore lavet en meget udførlig guide til hver af tjenesterne som du kan læse HER.

Play kunder skiller sig ud


Vi kender det med at man altid lige kan nå ét afsnit til, selvom der nok ikke helt er tid til det. Her markerer Play kunder sig som værende lidt mere seriefikseret end resten af befolkningen med hele 51% af kunderne, som har udskudt en aftale fordi der liiiige kunne presset et mere afsnit ind, inden man skulle ud af døren.

Vi kan ikke rigtigt bebrejde folk for det. Når der er så meget godt indhold at se, så kan det være svært at holde styr på tiden. Så længe det ikke går ud over arbejdet, så går det nok i sidste ende, med mindre selvfølgelig du har den mest forstående chef i verden.

Intet ros uden ris, for Telmore Play kunder har en større tendens til at være serie utro. Fristelsen har været stor, men vi ved jo godt alle sammen, at der ikke er nogen god undskyldning til det.

Som du kan se er der en større tendens hos Telmore Plays kunder til at være serie utro, hvilket er forståligt når der er så mange gode serier derude, men heldigvis, så er Play kunderne også bedre til at krybe til kort, og indrømme deres fejl end andre.

Til dem der lod som ingenting og så afsnittet igen, så er det en mild tærskel at gå igennem for fred i forholdet, og måske endda noget at nyde hvis afsnittet var så godt at det var det, at være serie utro værd.

Del artikel

Andre Serier | Guides