Familien Isaksen på krydstogt - fortsættelsen følger

Af
Vi Elsker Serier
10. januar 2024
Familien Isaksen i 'Familien Isaksen på krydstogt'
Familien Isaksen i 'Familien Isaksen på krydstogt' / Foto: PR
https://imgix.vielskerserier.dk/2024-01-02/lets-do-cruise_uden-tagline.jpg
I samarbejde med Let's do cruise og Royal Caribbean er influencerfamilien Isaksen taget på krydstogt, men ikke alt går lige så nemt, som de havde håbet på.

Det var noget af en cliffhanger, tredje afsnit af Familien Isaksen på krydstogt sluttede med. Mie havde mistet ringen, hun skulle fri til Jonas med, og han løb rundt på skibet med en tjener fra en restaurant lige i hælene. Børnene Filippa og Pilou var blevet overladt til sig selv, efter at alle de voksne havde travlt med deres egne planer for ferien.

Ja, det er bestemt ikke gået stille for sig i mini-rejseserien, hvor vi nu er nået til de sidste tre afsnit. Vi mangler sådan set bare en halvknotten medarbejder, før der går fuld actionkomedie i den. Men Familien Isaksen på krydstogt er knapt så meget Speed 2: Cruise Control, men snarere dramakomedieserien The White Lotus.

Med sine luksuriøse omgivelser, interessante personer – morfar Torben er en funklende stjerne – og masser af pudsige og sjove forviklinger er det wellness for sindet. Præcis sådan som et godt krydstogt også skal være.

Den observante fortæller kommenterer veloplagt i bedste Arrested Development-stil med på personernes eskapader. Og det er da næsten også lige så gakket, når Jonas får gjort god brug af fodboldspiller-kondien, da tjeneren som en anden Terminator bare bliver ved og ved med at løbe efter ham.

Mellem vandrutsjebanerne, restauranterne og de forsvundne forlovelsesringe er der også en smuk historie om en familie på tur sammen. Det er ren feel-good Modern Family-stemning, hvor man altid så i de gakkede rejseafsnit, at lige meget, hvad de skulle gå igennem, ville det nok ende godt til sidst.

I modsætning til The White Lotus, hvor der i de indbydende omgivelser altid var en følelse af, at noget kunne gå grueligt galt. Men når det farligste element i Familien Isaksen på krydstogt er lille Pilous bulldozer-energi, og om han får en is, slapper hjernen af.

For som man kan se i mange af klippene, bliver der slappet af i de mange liggestole ved de indbydende swimmingpools, hvis krystalklare vand også bliver brugt flittigt. Det ser så godt ud, at man selv får lyst til at begive sig ud på et eventyrligt krydstogt med Let's do cruise ombord på et Royal Caribbean-skib.

Del artikel

Mest læste