Serier | Guides

Gys, krimi og drama: 3 serier du skal se på Paramount+ i januar

AfIsabella Lisberg
22. januar 2022

Del artikel

Januar kan være kold, rå og brutal. Heldigvis byder Paramount+ på serier, der får din januar til at ligne et ferieparadis.


Der er stjernespækket og actionpacked krimier til at pifte din januar måned op blot et klik væk på Paramount+., hvor du får syv dage gratis. Bliv kunde her

https://www.paramountplus.com/dk/Yellowjackets

Serien er på alles læber for tiden og med rigtig god grund. Yellowjackets har lagt internettet ned med fanteorier og memes.

Flere anmeldere er enige om, at Yellowjackets er anbefalelsesværdig. Selveste Stephen King (King of Kills and Chills) er også i gulvet over serien. Se gysermesterens tweet her.

Yellowjackets begynder med, at et highschool-fodboldhold styrter ned med et fly på vej til det nationale mesterskab i slutningen af 1990’erne. Nogle af teenagepigerne overlever styrtet, men lander i vildmarken og må kæmpe for deres overlevelse i 19 måneder, før de bliver fundet. Så er spørgsmålet, hvordan og hvor langt man vil gå for at overleve i den brutale natur. Det trauma samt alt det skrækkelige, de har været nødsaget til at gøre, er ikke uden konsekvenser for fremtiden.

Serien er en kombination af psykologisk thriller og coming-of-age. Ved skiftevis at springe mellem to tidslinjer (den ene hvori styrtet finder sted, og den anden hvori de gamle skolekammerrater og overlevere mødes igen) er man konstant i totalt uvidenhed om, hvad der egentlig er foregået, og hvad der kommer til at ske. Det ene afsnit skriger efter det næste, og man bliver opslugt af mysteriet.

Se serien på Paramount+. Prøv syv dage gratis her.

Mayor of Kingstown

Savner du hårdkogt kriminalitet, fængselsdrama og korruption? Så er Mayor of Kingstown lige noget for dig.

Familien McLusky, som indeholder stjerner som Jeremy Renner (kendt fra bl.a. Hawkeye og The Hurt Locker) og Kyle Chandler (kendt fra King Kong, Godzilla og Bloodline), forsøger at navigere i at tackle uligheden i deres by, Kingstown. Fængselsindustrien er den eneste indbringende branche, hvilket leder til racisme, korruption og interne opgør.

Tennisbolde med narkotika, huse, der sprænger i luften, og masseslagsmål er hverdagskost i Kingstown. Der er drama på begge sider af fængslet murer, som kræver McLusky-familiens opmærksomhed. Derfor er der fart over feltet i denne serie, og du får ikke mange rolige øjeblikke. Serien skildrer en massiv problematik i det amerikanske samfund, hvor retssystemet og tilhørende fængsler lader til at have fokus på penge frem for rehabilitering.

Se serien på Paramount+. Prøv syv dage gratis her.

Ray Donovan

Teknisk set er den næste anbefaling ikke en serie, men en film.

For efter syv sæsoner af serien Ray Donovan så er Liev Schreiber tilbage i rollen som Ray i Ray Donovan: The Movie. Filmen begynder, hvor sidste sæson sluttede. Ray er på jagt efter sin far Mickey (Jon Voight). Som far, så søn, kan han ikke løbe fra sit eftermæle. Har du ikke set serien, har du hele syv sæsoner at kaste dig over, inden den står på film.

I serien har Ray Donovon været go-to-guy for de rige i Hollywood, når problemerne skulle løses. Nu er det tid til at løse problemer internt i familien. Det er tid til at gøre op med den voldlige opvækst, de mange svigt, men hvordan gør man det, når man ikke ved, hvor man har sin familie? Alle familiens løse ender skal nu samles i denne sidste film, som er rykket ud af solrige og glamourøse L.A. og til benhårde og betonkolde Boston. Hvem der overlever familiens endelig opgør, må du selv se i Ray Donovan: The Movie på Paramount+. Der er dog ingen tvivl; det slutter med et brag.

Se filmen på Paramount+. Prøv syv dage gratis her.

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samt ehttps://www.paramountplus.com/?ftag=IPP-06-10abg8bhttps://www.paramountplus.com/?ftag=IPP-06-10abg8n mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouTv, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al indholdet kun 59,-/md.

Del artikel

Læs mere omParamount Plus

Andre Serier | Guides