Serier | Guides

Her er de nye film og serier på Netflix i 2024

Af
Signe Bjørg Granberg
2. februar 2024
'Damsel'
'Damsel' med 'Stranger Things'-stjernen Millie Bobby Brown er en af de titler, man kan se på Netflix i 2024 / Foto: Netflix

Del artikel

Nye sæsoner af 'Emily in Paris', 'The Diplomat' og 'Squid Game', Eddie Murphy der genoptager rollen som Axel Foley, og nye film med bl.a. Cameron Diaz og Jennifer Lopez. Året bliver tætpakket på Netflix.

Netflix har netop præsenteret årets kommende film og serier, og 2024 tegner til at blive tætpakket som altid hos streamingmastodonten.

Blandt andet kan man glæde sig til nye sæsoner af populære serier som Emily in Paris, Squid Game, The Diplomat, Bridgerton og Young Royals.

Det er kun de to sidstnævnte, der allerede har fået en premieredato. Bridgerton vender tilbage med tredje sæson 16. maj, og tredje og sidste sæson af Young Royals kommer allerede 11. marts.

Der er også helt nye serier på vej, blandt andet Game of Thrones-skaberne D.B. Weiss og David Benioffs sci-fi-serie 3 Body Problem, Steven Zaillians The Talented Mr. Ripley-serie, Ripley, samt thrillerserien Black Doves med Keira Knightley og dramaserien Eric med Benedict Cumberbatch.

På filmfronten står stjernerne i kø i årets løb. Blandt andet kan man glæde sig til, at Eddie Murphy genoptager rollen som Axel Foley i Beverly Hills Cop: Axel F, og for første gang i adskillige år kan man opleve Cameron Diaz i en filmrolle. Hun spiller over for Jamie Foxx i filmen Back in Action.

Jennifer Lopez og Sterling K. Brown kan opleves i actionbraget Atlas, Stranger Things-stjernen Millie Bobby Brown slås med drager i Damsel, og så kommer anden del af Zack Snyders sci-fi-epos Rebel Moon.

Til gengæld ser det ud til, at vi må vente til 2025 med sidste sæson af Stranger Things, men der bliver vist alligevel rigeligt at se frem til i årets løb på Netflix.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel