Serier | Guides

 Hovedrollen vender ikke tilbage til Batwoman

AfFreja Hertz Tefcke
22. maj 2020
Foto: Batwoman sæson 1/HBO Nordic

Del artikel

Selvom første sæson af Batwoman egentlig virkede til at være ret populær, så har hovedrolleindehaveren, Ruby Rose, alligevel valgt ikke at vende tilbage til anden sæson af serien, som kan ses på HBO Nordic.

Ruby Rose annoncerede den triste nyhed i en udtalelse:

"Dette var ikke en nem beslutning. Jeg har så meget respekt for castet, crewet og alle, der har været involveret i serien, både i Vancouver og Los Angeles.

Jeg er mere end taknemmelig for Greg Berlanti, Sarah Schechter og Caroline Dries, der ikke alene har givet mig denne mulighed, men også for at byde mig velkommen ind i DC-universet, som de har skabt. Tak til alle, der gjorde første sæson til en succes – jeg er evigt taknemmelig."

LÆS OGSÅ: Trailer til sidste sæson af 13 Reasons Why er ude nu

The CW, Warner Bros. Television og Berlanti Productions kom også med en samlet udtalelse, hvor de takkede Rose for at have været en del af produktionen og forsikrede samtidigt fans for, at serien ville fortsætte:

Vi takker Ruby for hendes bidrag til, at seriens første sæson blev en succes, og vi ønsker hende alt det bedste. Studiet og netværket er stadig fastlagt på Batwomans anden sæson. Vi glæder os til at kunne dele den nye retning, serien kommer til at tage, inklusiv castingen af en ny hovedrolle, der kan vise Batwoman som en del af LGBTQ+ miljøet i de kommende måneder.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Devs

Del artikel

Læs mere omHBO NordicBatwoman

Andre Serier | Guides

Mest læste