Serier | Guides

Min top 5: Mandeserier på Viaplay

AfFreja Hertz Tefcke
31. maj 2019
Min top 5: Mandeserier på Viaplay
(Foto: Lethal Weapon/Viaplay)

Del artikel

Hvis du har svært ved at finde en rigtig god mandehørmer af en serie, så burde du kigge lidt på Viaplay!

Der ligger et hav af serier, men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilken man skal vælge først, så jeg er her til at hjælpe dig med en ny, god serie, du kan se med gutterne eller alene med en lille øl!

Black-ish (4 sæsoner)

Hvis du er til skør, underlig og en smule cringe-humor, så er Black-ish lige noget for dig! Serien følger en familiefar (Anthony Anderson), der forsøger at genvinde sin kulturelle identitet samtidigt med, at han opfostrer 4 børn beboet i et område af den hvide middelklasse.

Black-ish er en af de serier, der både rammer humoren helt rigtigt, men også har en dybde til sig, som man både kan relatere til og som man kan forstå, selvom man ikke selv er en del af kulturen, der er hovedfokus i serien.

Lethal Weapon (3 sæsoner)

Hvis du var fan af de originale film, vil du knus-elske serien! Lethal Weapon har fået en moderne genoplivning og handler om den rapkæftede duo, der arbejder hårdt for politiet i L.A – og selvfølgelig følger der sjove, underlige og storslåede skyde-kampe.

Serien er sindssygt sjov, især hvis man kender til den originale historie, og den bringer noget nyt til hele fortællingen.

It’s Always Sunny in Philadelphia (12 sæsoner)

Danny Devito og dårlig humor? Ja tak! It’s Always Sunny in Philadelphia følger fem venner, der forsøger at skabe og drive en irsk bar i Philadelphia – det er skandaløst, pinligt og overordentligt morsomt.

Selve seriens humor kan til tider minde om Klovn, men bare amerikansk – og med specielle og skæve karakterer. Der er nærmest ikke noget godt ved karaktererne, og det er det, der gør serien så god og sjov.

South Park (22 sæsoner)

Ja ja, det er vel en klassisk serie, men den skal altså nævnes. Hvis du sidder sammen med gutterne og får en lille skid på, så er South Park en af de serier, der er perfekte til at køre i baggrunden.

Vi følger de unge børn i South Park, og deres mange udskejelser, dødsfald og talende håndklæder.
Det er svært at beskrive serien, så jeg vil holde mig til at sige, at South Park er offensiv, voldsom og nogle gange lige på vippen til at være for meget. Den er perfekt!

Fargo (3 sæsoner)

Fargo er en serie, du skal sætte en dag af til at se – for når du først er gået i gang, så er den svær at slippe igen! Fargo er en antologi af intriger, mord og bedrag i den dybfrosne Minnesota, der på mystisk vis alle fører tilbage til den lille, søvnige by, Fargo.

Humoren er der, men det er langt mere en serie, der handler om mord og intriger – det er i den grad en binge-værdig serie, med masser af skæv humor, blod og vold!

Andre serier, der er værd at nævne:

24 (8 sæsoner)
The X-files (11 sæsoner)
Futurama (10 sæsoner)
Legion (2 sæsoner)
Mr. Robot (3 sæsoner)

Læs også: 5 oversete serier på Viaplay

Læs også: 5 super søndagsserier på Viaplay

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste