Serier | Guides

Nye serier og sæsoner i april på Xee, Viaplay, Apple TV+ og Paramount+

AfFreja Hertz Tefcke
30. marts 2020
Foto: Limboland/Xee

Del artikel

Så er vi ved at ramme den rigtige start på foråret! Her får du en masse inspiration til nye serier, du kan se i april.

Samtidigt med, at foråret og lysere dage kommer tættere på os, så kommer der altså også nye sæsoner og serier på diverse streamingtjenester, så mens vi alligevel holder os indenfor, har du her en fantastisk mulighed for at binge en pokkers masse nye serier!

Home Before Dark
AppleTV+
Premieredato: 03.4.20

Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Drama, mystisk

Home Before Dark er en dramatisk, mystisk serie, der er inspireret af den unge, efterforskende journalist Hilde Lysiaks rapporteringer.

Serien følger den unge pige, Hilde (Brooklyn Prince), som flytter fra Brooklyn til en lille søbeliggende by, hendes far forlod.
Mens hun er der, fører hendes stædige jagt af sandheden til at grave en cold case frem, som alle i byen – inklusiv hendes far – har forsøgt at holde begravet i mange år. Det får en masse skeletter til at komme ud af skabene, og den unge pige er fanget i midten af det hele.

Serien er skabt af Dana Fox (New Girl, Isn’t It Romantic) og Dara Resnik (Pushing Daises, Daredevil) og har b.la. Jim Sturgess (Across The Universe), Abby Miller (The Sinner) og mange flere på rollelisten.

Idiotsitter, sæson 2
Paramount+
Premieredato: 3.4.20

Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Komedie

En ordentlig, småneurotisk kvinde tager et job som babysitter, da hendes studiegæld er ved at vokse hende langt over hovedet.
Faktisk så langt, at hendes bil er ved at blive tvangsbeslaglagt, mens hun stadig befinder sig i den.
Problemet er bare, at det hun troede, ville være et helt normalt job som babysitter, viser sig at være noget mere besværligt.

Hun skal nemlig passe en granvoksen kvinde, der har fået fodlænke på og nu er i husarrest i farmands meget dyre villa.

Rollelisten består b.la. af Jillian Bell (22 Jumpstreet, Rough Night), Charlotte Newhouse (Community, Reno 911) og Stephen Root (Barry, Office Space).

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Idiotsitter afsnit 1+2

Dybvads Sofa, sæson 3
Xee
Premieredato: 9.4.20 KL. 21.00

Sprog: Dansk
Genre: Talkshow, komedie

Dybvads Sofa er et comedytalkshow, hvor komikeren Tobias Dybvad inviterer de mennesker, han selv griner af, til at kigge forbi og fortælle deres historier.

Vi er nu nået til tredje sæson, hvor en nye gæster kigger forbi sofaen og fortæller spøjse historier og oplevelser fra deres liv.
Du kan b.la. glæde dig til børneråd fra Lars Hjortshøj, sømandsviser fra Nikolaj Stockholm og hvad, man egentligt udsætter sig selv for, når man laver kunstfilm.

Vikingernes sidste rejse
Viaplay
Premieredato: 12.4.20

Sprog: Multisproget
Genre: Dokumentar

En ny international dokumentarserie kommer til Viaplay!

Der bliver for første gang sat fokus på, hvorfor de danske vikinger besluttede sig for at forlade Danmark og rejse ud i Europa.
Dokumentarserien bygger på ny forskning på området og vil afsløre nye hemmeligheder og sandheder om vikingerne!

Vi bliver ført igennem århundreder fra begyndelsen af vikingetiden med fokus på de skandinaver, der først blev normannere og sidenhen rejste til England for at overtage tronen.

Med udgangspunkt i den allernyeste forskning vil en række internationale eksperter fra b.la. Danmark og Sverige afsløre nye sandheder om vikingerne. Vikingerne vil også blive bragt til live igennem dramatiske reenactments.

Limboland
Xee
Premieredato: 12.4.20

Sprog: Dansk
Genre: Komedie, drama

Limboland er historien om de tre veninder, Freja (Frederikke Dahl Hansen, kendt fra Noia), Katrine (Emma Sehested Høeg, kendt fra Anton 90 og 29) og Nadja (Angela Bundalovic, kendt fra The Rain), hvis liv bliver bundet sammen af løgne og intriger, fra det øjeblik de genforenes til en gymnasiereunion.

De befinder sig alle tre midt i 20’ernes limboland og kæmper hver især med at finde definere sig selv og skabe en identitet i 20'erne. Det betyder, at de træffer gode og dårlige beslutninger og finder det svært at leve op til andres (og ikke mindst deres egne) forventninger til dem.

Freja er en flyvsk 25-årig, der lider af kronisk selvtvivl og tvivl på alt, hvad hun gør. Katrine er Frejas direkte modsætning: Ny-feminist, selvsikker og eksperimenterende. Nadja er den (udadtil) perfekte medicinstuderende, der kæmper med sine egne problemer.

Serien er en, de fleste i 20’erne kan spejle sig i, og bliver nok en af de mest populære nye serier i april måned!

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic i april

Store Lars sæson 1
Viaplay
Premieredato: 23.4.20

Sprog: Dansk
Genre: Komedie

Den nyskilte Lars er klar til en ordentlig forandring, særligt i hans karriere, hvor han vil tages mere seriøst.
Da han forelsker sig i Julie, sker der ting i hans liv, som han absolut ikke kunne have forudset.

Store Lars er historien om komikeren Lars Hjortshøj (kendt fra b.la. Langt Fra Las Vegas) og hans indædte forsøg på at opnå respekt. Lars er nemlig hamrende træt af sin karriere som folkelig og mainstream-komiker, træt af sin rolle som julemand i familieudstillinger og -film.

NU vil han altså gå dybere og vise andre sider af sig selv og sit talent i håb om, at han kan vinde respekt i de finere kredse. Det kaster dog Lars direkte ud i pinlige, absurde og humoristiske situationer!

Udover Lars Hjortshøj er navne som Ellen Hillingsø, Martin Brygmann og Julie Agnete Vang på rollelisten.

Defending Jacob
AppleTV+
Premieredato: 24.4.20

Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Drama, thriller, mystik

Defending Jacob er en gribende, karakter-dreven thriller, baseret på den bedst-sælgende roman af samme navn.
Den får nu en genoplivning i form af en ny serie i april på Apple TV+!

Serien omhandler en chokerende forbrydelse, der ryster grundvolden i en lille by i Massachusetts – og især en enkelt, lille familie. Det tvinger en advokatassistent til at vælge mellem sin pligt for at opretholde retfærdighed og hans udødelige kærlighed for sin søn.

Chris Evans (Knives Out, Captain America) spiller far til Jaeden Martell (IT Del 1, Knives Out). Rollelisten består desuden af navne som Michelle Dockery (Downton Abbey), Pablo Schreiber (13 Hours, Orange is the New Black) og J.K. Simmons (LaLa Land, Whiplash).

Afsnittene er instrueret af Oscar-nominerede Morten Tyldom (Passengers, The Imitation Game) og er skrevet af Mark Bomback (War of the Planet of The Apes) og William Landay.

LÆS OGSÅ: Nye serier på Netflix i april

Andre nye serier og sæsoner i april:

The Fosters, sæson 1-5
Viaplay

Premieredato: 1.4.20
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Romantik, drama

Teenageren Callie ender sammen med sin lillebror, Jude (Hayden Byerly) i en plejefamilie hos to lesbiske kvinder og deres blend af adoptiv, pleje og biologiske børn.

Revenge sæson 1-4
Viaplay

Premieredato: 6.4.20
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: drama, mystik

En følelsesmæssig ustabil ung kvinde (Emily VanCamp) sætter sig for at få hævn over de mennesker, der fik hendes far falskt dømt for forræderi… Og dermed sørgede for, at han blev myrdet i fængslet.

Blindspot sæson 4
Viaplay

Premieredato: 2.4.20
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Action, krimi, drama

En ukendt kvinde – kaldt Jane Doe – bliver fundet vandrende rundt på Times Square i New York. Hun har bare ingen hukommelse og er dækket af mystiske tatoveringer.

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste