Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på Netflix i april

AfFreja Hertz Tefcke
27. marts 2020
Foto: Netflix
Foto: After Life/ Netflix

Del artikel

Solen er begyndt at kigge lidt mere frem, dagene er længere og lysere, det er ikke lige så koldt mere – foråret er her virkelig nu!
Sammen med solen kommer Netflix frem og redder os fra vintertristheden med en ny liste af endnu flere serier, vi kan se i april måned!

Hi Bye, Mama!
Premieredato: 19.4.2020
Sprog: Koreansk
Genre: Drama

Det er den klassiske historie: En mor dør og efterlader sig både mand og barn. Hun begynder derefter sit 49-dagslange projekt om reinkarnation, mens hendes mand forsøger at leve sit liv igen – denne gang med både sorg over at have mistet hende, men også forvirringen over at blive gift igen… Og så er der selvfølgelig også datteren, der også skal vænne sig til mors død og alt, der følger med.

Det er både en serie fyldt med drama og hjertevarme, som helt klart fortjener at blive set!

The Midnight Gospel
Premieredato: 20.4.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Animation, komedie

Med inspiration fra Duncan Trussel Family Hour-podcasten følger denne animerede serie Clancy, en rumrejsende (og tids-/univers-rejsende), der forlader sit trygge og sikre hjem for at interviewe væsner, der lever i en døende verden eller på døende planeter. Clancy har også en specielt ting, nemlig en multiverse simulator, der desværre har et par skønhedsfejl – deriblandt en funktionsfejl. Faktisk er det nok det største problem.

Serien er skabt af de samme, der stod bag serien Adventure Time, så animation, humor og historiefortælling kommer til at være helt i top!

SE TRAILER HER

Outer Banks
Premieredato: 15.4.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Drama

En gruppe teenagere fra den forkerte side af togskinnerne falder ved et uheld (eller, som nogen måske ville kalde det: et Happenstance) over et skattekort, der får en hemmelighed, der har været begravet i evigheder, frem i lyset.

Det sætter gang i en række ulovlige (og spændende) begivenheder, der tager den unge gruppe venner ud på et eventyr, de aldrig glemmer igen!

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i april

After Life: Sæson 2
premieredato: 24.4.2020
Sprog: Engelsk (UK)
Genre: Komedie, drama

I den fiktive, lille, britiske by Tambury kan man finde journalisten, Tony (Ricky Gervais) fra den lokale avis. Hans liv er blevet vendt på hovedet, efter at hans kone døde af kræft. Hans sød-fyr-personlighed bliver derefter til en impulsiv det-kan-også-bare-rende-mig-attitude, der vender op og ned på hans gamle verden.

I sæson 2 er han stadig fanget af sin store sorg over tabet af hans kone, mens han forsøger at blive en bedre ven for dem, der er omkring ham. Alle har dog deres egne problemer, de kæmper med, og det hele er ved at blive meget mere problematisk, da den lille, lokale avis står ansigt til ansigt med truslen om at blive lukket.

Udover Ricky Gervais er navne som David Bradley (Game of Thrones, Harry Potter), Tony Way (Giri/Haji, Edge of Tomorrow) også på rollelisten.

The House of Flowers (La Casa de Las Flores): sæson 3
Premieredato: 23.4.2020
Sprog: Spansk
Genre: Komedie

En rig matriark (Aislinn Derbez) forsøger at vedligeholde sin families facade af perfektion, efter hendes mands elskerinde afslører deres mørke, beskidte hemmeligheder – det er dog imidlertid sværere, end hun først havde troet, og det smutter mellem hænderne på hende gang på gang.

Det er en mørk komedieserie, der vender tilbage med sin tredje sæson, og med endnu flere hemmeligheder, humor, drama og nye problematikker!

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Ragnarok

Ugentlige serier:

Riverdale: sæson 4
Premieredato: 19.4.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Krimi, drama, mysterium, ungdom

Modige og vilde eventyr, mere drama og dybt, dystert mørke møder hinanden, da Riverdale udforsker en ny side af sorg og hævn – mens de forsøger at forberede sig på den største udfordring over dem alle: det sidste år af High School.

Better Caul Saul: Sæson 5
Premieredato: 23. februar
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Krimi, drama

Vi følger stadig den moralsk skruppelløse advokat Jimmy McGil i forvandlingen til den udfordrede og til tider onde Saul Goodman i sine problemer – og hans klienters problemer, der ofte får ham ud, hvor han ikke kan bunde.

Andre serier med premiere i april:

El Dragón: Return of a Warrior: Sæson 2
Premieredato: 17.4.2020
Sprog: Spansk, engelsk (USA), japansk
Genre: Action, drama

En efterforskning efter en bombe giver Hector en ledetråd om sit søsters mord. Miguel planlægger at producere et nyt stof, men Valentin bruger Chisca til at stjæle prototypen.

Nailed it! Sæson 4
Premieredato: 1.4.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Reality, komedie

De samme, energiske dommere og vært, det samme forvirrede og afbrændte køkken! I dette køkken kan alle – virkelig alle – vinde, selvom de ikke kan… Noget.

Brews Brothers
Premieredato: 10.4.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Komedie

To brødre, der er gledet fra hinanden, ved alt, der er værd at vide om at brygge øl. Hvis bare, de vidste noget om at være en familie.

Fauda: Sæson 3
Premieredato: 16.4.2020
Sprog: Hebraisk, arabisk
Genre: Action, drama, thriller

Doron får en bestemt, ung bokser på sin side, da en månedslang skjult mission får teamet på sporet af Hamas leder, der er højt oppe på Shin Bets liste.

Hyena
Premieredato: 18.4.2020
Sprog: Koreansk
Genre: Drama, romantik

Vi følger de meget konkurrencedrevne, private advokater, som kun arbejder for de rigeste af de rigeste – altså den 1 % af det rigeste samfundslag.

Never Have I Ever
Premieredato: 27.4.2020
Sprog: Engelsk (USA), Indisk
Genre: Komedie

En coming-of-age fortælling, om en moderne første generations indisk/amerikansk teenage-pige, der i er inspireret af skaberens, Mindy Kalling, egen barndom og ungdom.

LÆS OGSÅ: 9 serier du endelig har tid til

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder