Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i april

AfTrine Jerichau Roslev
25. marts 2020
Foto: What We Do In the Shadows/HBO Nordic

Del artikel

I april måned får HBO Nordic premiere på nye serier og sæsoner, som mange nok har ventet på, eksempelvis sæson 2 af vampyr-serien What We Do in the Shadows og Mrs. America om den antifeministiske aktivist Phyllis Schlafy.

Her følger hele listen over nye serier og sæsoner på HBO Nordic i april.

Run


Premiere 13. april

Denne nye romantiske komedie-thriller er skrevet og produceret af Vicky Jones, som også har sine fingre med i spillet i tilblivelsen af Killing Eve og Fleabag.

Serien handler om et tidligere kærestepar Ruby (Meritt Wever) og Billy (Domhnall Gleeson). Ruby modtager en sms fra sin Billy med den korte, men direkte besked "RUN". Svarer hun det samme tilbage, skal de mødes i New York og tage på en fælles rejse tværs over USA.

Serien består af syv episoder.

LÆS OGSÅ: 9 serier du bør bruge din tid på

Mrs. America


Premiere 15. april

Find kamphandskerne frem, for her kommer en serie om den antifeministiske aktivist Phyllis Schlafy, der i 1970'ernes USA gik imod kvinderettighedsbevægelsen med sin kampagne mod modernisering af ligestillingslovgivningen.

Aktivisten hed Phyllis Schlafy og spilles af Cate Blachett, der bl.a. får selskab af Rose Byrne (No Activity), Tracey Ullman (Tracey Ullman's Show), Uzo Aduba (Orange Is the New Black) og Elizabeth Banks (Modern Family).

Serien består af ni episoder

What We Do in the Shadows sæson 2


Premiere 16. april

I en anden genre finder vi komedieserien What We Do in the Shadows, som får premiere på sin anden sæson. Serien er baseret på Jemaine Clement og Taika Waititis kultfilm af samme navn og handler om en lille vampyrgruppe.

Gruppen består af den selvudnævnte leder Nandor den Ubønhørlige (Kayvan Novak), den festglade vampyr, Laszlo (Matt Berry), den forførende provokatør Nadja (Natasia Demetriou) og Nandors tjener og beskytter i dagtimerne Guillermo (Harvey Guillén), der ikke er vampyr.

Anden sæson af What We Do in the Shadows består af ti episoder, hvoraf de første to bliver tilgængelige den 18. april.

TEST DIN VIDEN: Hvor meget ved du om Westworld?

Killing Eve sæson 3


Premiere 13. april

I tredje sæson af Killing Eve forsøger Eve (Sandra Oh) og Villanelle (Jodie Comer) at leve et liv uden at have kontakt til hinanden, men et chokerende dødsfald sender dog de to kvinder ud i en konflikt igen. Villanelle havde ellers kvittet sit job som lejemorder, og Eve havde fundet en måde at holde sig skjult på.

I tredje sæson medvirker desuden Kim Bodnia (Broen) og Fiona Shaw (Channel Zero).

Sæsonen består af otte episoder.

I Know This Much Is True


Premiere 28. april - premiere udsat til 11. maj

Denne nye miniserie er baseret på Wally Lambs prisbelønnede bog I Know This Much Is True.

Den handler om tvillingebrødrene Dominick og Thomas Birdsey, som begge spilles af Mark Ruffalo (Avengers), og som oplever både svigt, selvopofrelse og tilgivelse. Udover Ruffalo medvirker også Melissa Leo (I’m Dying Up Here), Rosie O’Donell (SMILF), Juliette Lewis (Sacred Lies) og Kathryn Hahn (Transparent).

Se teaseren her.

Serien består af seks episoder.

Andre nye serier og sæsoner på HBO Nordic i april 2020


The Good Fight

Insecure sæson 4, premiere 13. april

Bosch sæson 6, premiere 18. april

We're here, premiere 24. april

Penny Dreadful: City of Angels, premiere 27. april

LÆS OGSÅ: Virkeligheden versus Westworld

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder