Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Disney+ i januar 2023

AfAmanda Lee Edelstein
4. januar 2023
Nye serier på Disney+ i januar
Foto: Disney+

Del artikel

Et kæmpe stripshow, en hel verden med superkræfter, og djævlens datter venter på dig. Så gør klar til at streame alle de nye serier og sæsoner på Disney+ i januar 2023.


På redaktionen glæder vi os især til at kunne streame det nyeste skud på stammen i Criminal Minds-sagaen – Criminal Minds: Evolution. Men er du ikke så meget til krimiserier, er også en masse komedieserier at kaste sig over på Disney+ i januar.


Børnene kan derimod glæde sig til første og anden sæson af Gurli Gris, samt fjerde sæson af Hvalpevenner.

Reservation Dogs, sæson 2


Premiere: 04.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie


Sterlin Harjo og Taika Waititi (Thor: Love and Thunder, What We Do in the Shadows) står bag serien Reservations Dogs. I serien følger vi fire teenagere, som alle bor i Oklahoma – nærmere specifikt et reservat. Som de fleste andre teenagere føler de sig ikke helt hjemme. I stedet drømmer de om eventyr i Californien. For at få drømmen til at gå i opfyldelse, bruger de ufine metoder i form af tyveri.


Reservation Dogs er en komisk og hjertevarm fortælling. Som seer får man desuden et unikt indblik i den indianske kultur, som kun bliver bedre af, at personerne bag har indianske aner. Du kan altså godt skrue forventningerne op, når det kommer til denne serie, da der er kompetente kræfter bag, og du med garanti vil blive underholdt.

Se traileren til Reservation DogsWelcome to Chippendales


Premiere: 11.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og biografisk


Har du nogensinde undret dig over, hvordan ideen om at bruge mandlige strippere opstod? Så kan du få hele historien ved at se miniserien Welcome to Chippendales. Serien viser nemlig, hvordan Somen Banerjee fik succes med dansetruppen, og til hvilke yderligheder han og teamet gik til for at holde fast på indkomsten.


Disney+ originalserien Welcome to Chippendales kan streames fra 11. januar. På premieredatoen bliver hele tre afsnit af miniserien gjort tilgængelig, så du kan med fordel gøre klar til en hyggeaften med veninder.

Se traileren til Welcome to ChippendalesLittle Demon


Premiere: 18.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Animation, komedie og gys


Det er aldrig nemt at være teenager. Men det er en hel del sværere at finde sin plads i verden, når man samtidig har kræfter, man ikke kan styre.


Den 13-årige Chrissy (Lucy DeVito) bliver pludselig konfronteret med, at hun er datter af djævlen. Hendes mor, Sarah (Aubrey Plaza), har åbenbart hygget sig med Satan, og han håber nu, at Chrissy er Antikrist. Satan (Danny DeVito) havde dog ikke regnet med, at hans afkom var en pige, så nu må han lægge sin strategi om for at omvende hende.


Animationsserien Little Demon er ideel for dig, der godt kan lide skæve serier, som sikrer dig et godt grin. Serien garanterer god underholdning, hvis du er til serier som Rick & Morty, BoJack Horseman, Disenchantment m.fl.

Se traileren til Little DemonCriminal Minds: Evolution


Premiere: 18.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi


Criminal Minds er tilbage! Og vi må indrømme, at vi har store forventninger til den nye spin-off Criminal Minds: Evolution. For serien har rigtig meget at leve op til, hvis den skal måle sig med den originale udgave. Samtidig bliver det et gensyn med flere af de elskede hovedkarakterer, som fans af Criminal Minds har fulgt i mange sæsoner.


På rollelisten finder du således Joe Mantegna som David Rossi, A. J. Cook som Jennifer ”JJ” Jareau, Paget Brewster som Emily Prentiss, samt Kirsten Vangness som IT-nørden Penelope Garcia. Derudover bliver det også et gensyn med Aisha Tyler og Adam Rodriguez, som spillede med i de sidste sæsoner af den originale serie.


Criminal Minds: Evolution foregår i tiden efter Covid-19, hvor samfundet fortsat er skrøbeligt, og endnu flere klynger sig til den digitale verden. For nu har seriemordere endnu bedre muligheder for at danne et netværk, der gør det svært at spore sig ind på dem.

Se traileren til Criminal Minds: EvolutionExtraordinary


Premiere: 25.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og fantasy


Du må ikke snyde dig selv for den nye originale serie Extraordinary, som du finder på listen over nye serier og sæsoner på Disney+ for januar 2023. 25. januar bliver alle afsnit af serien tilgængelige, så du skal ikke en gang vente en uge mellem afsnittene.


Extraordinary foregår i en alternativ verden, hvor alle personer over 18 år ud af det blå får superkræfter. Det kan f.eks. være at flyve, forvandle sig til et dyr, få alle til at fortælle sandheden etc. Uheldigvis har Jen, der er 25 år, endnu ikke fundet frem til sin superkraft. Hun er faktisk ret sikker på, at hun slet ikke har nogen.

Se traileren til ExtraordinaryFlere nye serier og sæsoner på Disney+ i januar 2023


Star Wars: De hårde hunde, sæson 2, premiere 04.01.2023
Koala Man, premiere 09.01.2023
Gurli gris, sæson 1 og 2, premiere 18.01.2023
Hvalpevenner, sæson 4, premiere 18.01.2023


LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i januar 2023

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i januar 2023

LÆS OGSÅ: Nye film og serier på C More i januar 2023

Del artikel

Andre Serier | Guides