Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i februar 2023

AfAmanda Lee Edelstein
2. februar 2023
Nye serier på HBO Max februar 2023
Snowfall, sæson 6 har premiere den 28. februar / Foto: HBO Max

Del artikel

Så er det bl.a. blevet tid til at skrive sidste kapitel i kampen om Los Angeles’ kokainmarked i serien ’Snowfall’.

Se listen over de nye serier og sæsoner, som du kan glæde dig til at streame på HBO Max i februar 2023 herunder. Listen er ikke så lang for februar, men til gengæld er det nogle titler, som kan fange de fleste. Især hvis du kan lide dramaserier.

Tell Me Everything

Nye serier på HBO Max februar 2023
'Tell Me Everything' har premiere 9. februar.
Foto: HBO Max

Premiere: 09.02.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama

Ungdommen er under massivt pres. Alt skal være perfekt på sociale medier, man skal være woke og tilstede i nuet, man skal jonglere lockdown – kort sagt er der mange ting, som kan påvirke de unge. Udover alle de gængse problematikker, der opstår, når man er teenager.

Alt det er netop, hvad serien Tell Me Everything stiller skarpt på. Det gøres via den 16-årige Jonny Murphy og hans omgangskreds. Jonny lider af angst og depression, men han forsøger at gemme sine problemer væk, så ingen i hans liv ser den kæmpende side.

Ulykkelige begivenheder tvinger dog Jonny til at stå til ansigt med sine dæmoner. Samtidig får han et nyt bekendtskab, som hans venner ikke er helt tilfredse med. For vil Mei virkelig det bedste for Jonny?

Poor Devil

Nye serier HBO Max 2023
'Poor Devil' (Pobre Diablo) har premiere 17. februar
Foto: HBO Max

Premiere: 17.02.2023
Sprog: Spansk
Genre: Animation og komedie

Joaquin Reyes, Ernesto Sevilla og Miguel Esteban har skabt serien Poor Devil, også kaldet Pobre Diablo. Serien er en humoristisk animationsserie, som fokuserer på 18-årige Stan. Stan er dog ikke som andre unge mennesker. Han er kommet til jorden med ét formål: at skabe grundlag for menneskehedens undergang. Det er i hvert fald, hvad hans far, Djævlen, har dikteret.

Men Stan finder hurtigt ud af, at han har andre interesser end kun at være Antikrist. Han ønsker at feste, danne venskaber og jagte sin drøm om at blive Broadway-stjerne. Men Stans far er ikke helt enig i hans ønsker for fremtiden.

En ekstra fordel ved at kaste sig over Poor Devil er, at du kan se alle afsnit i ét hug, hvis du lyster. For alle otte episoder af Poor Devil bliver gjort tilgængelige på premieredagen.

Snowfall, sæson 6

Premiere: 28.02.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og krimi

Du kan ikke stole på nogen. Ej heller din egen familie. Dét må Franklin (Damson Idris) indse, hvis han vil forblive en afgørende faktor i kokain-branchen i Los Angeles. Men har Franklin stadig, hvad der skal til? Og hvad er han villig til at ofre for at få sin position tilbage?

Hvis du endnu ikke har set Snowfall, kan vi anbefale dig at gøre det. Som du nok kan fornemme, er der masser af drama i vente, hvis du beslutter dig for at give serien et skud. Begynder du nu, kan du nå at streame de fem forrige sæsoner, inden sjette og sidste sæson af Snowfall bliver tilgængelig på HBO Max i slutningen af februar.

Den sidste sæson består af 10 afsnit, som nok skal fastholde dig på kanten af sofaen i spænding.

Del artikel

Læs mere omHBO Max