Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2023

AfAmanda Lee Edelstein
1. februar 2023
Nye serier på Netflix i 2023
Matilda De Angelis som Lidia Poet i 'The Law According to Lidia Poët' / Foto: Lucia Iuorio / Netflix

Del artikel

Glem kærlighed og lyserøde roser til valentinsdag. I februar 2023 byder listen af nye serier og sæsoner på Netflix nemlig på en masse thrillerserier frem for kærlighedsfortællinger.

Se blot på listen herunder – Netflix har skruet helt op for mængden af thrillers, heriblandt en ny sæson af You og Ganglands.

Men det betyder ikke, at du ikke kan få kærligheden at føle, hvis du lyster. For der har da også sneget sig et par romantiske historier ind på Netflix i denne måned. Du kan også få et godt grin med Freeridge eller #NoFilter.

Freeridge

Premiere: 02.02.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie, mystik og drama

Det er hårdt at være teenager. Man skal finde sin egen vej og navigere i de sociale konstruktioner i skolen. Men for en gruppe af teenagere er det ikke nok at fokusere på skolearbejdet. Efter at være blevet ramt af ulykke, må de bruge en masse tid og kræfter på at fjerne forbandelsen. Alt leder tilbage til en mystisk, gammel boks, som de aldrig burde have taget til sig.

Freeridge er en coming-of-age komedie, som nok skal underholde de fleste seere. Og selvom der er tale om en forbandelse og mystik, som påvirker vores hovedkarakterers hverdag, er Freeridge ikke som sådan en uhyggelig serie.

You, sæson 4

Premiere: 09.02.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Thriller, romantik og drama

Penn Badgley (Gossip Girl) er tilbage i rollen som Joe Goldberg. Joe er et farligt bekendtskab, da han har lyster, som ikke tynger de fleste mennesker. Samtidig er han lidt for god til at stalke og komme tæt på sit ”bytte”.

Men i fjerde sæson af You har Joe Goldberg valgt at starte på ny. Han slår rødder i London og forsøger at slippe af med sin fortid. Men det er ikke bare lige sådan at lægge sine ønsker og lyster til side – selvom man er i nye omgivelser. Joe må også sande, at der er andre rovdyr i verdenen end kun ham selv.

The Law According to Lidia Poët

Premiere: 15.02.2023
Sprog: Italiensk
Genre: Historisk drama og biografisk

The Law According to Lidia Poët fortæller den inspirerende historie om den første kvindelige advokat i Italien. Vi følger hendes kamp for at blive accepteret i de lærde kredse, og hvordan hun forsøger at forbedre faget og forholdene for kvinder i Italien.

Serien er baseret på virkelige hændelser. Vi vil derfor anbefale The Law According to Lidia Poët til seere, som godt kan lide at få historisk viden, samtidig med at de bliver underholdt af en fængende serie. Lidia Pöet spilles af Matilda De Angelis (The Undoing), og serien er skabt af Guido Iuculano og Davide Orsini.

Ganglands, sæson 2

Premiere: 17.02.2023
Sprog: Thriller, krimi og action
Genre: Fransk

Skal der fart over feltet og masser af action for at holde dig engageret i en serie, kan du med fordel skrive Ganglands bag øret. For denne thrillerserie skal nok holde dig på tæerne. Anden sæson af Ganglands bliver tilgængelig på Netflix fra midten af februar, så du kan nå at se første sæson, hvis du lige vil se, om serien er noget for dig.

Liana og Mehdi fandt et fælles ståsted i første sæson. I den kommende sæson bliver de igen nødt til at samarbejde – endda også med tidligere fjender – for at bekæmpe en ny fjende. Det er ikke let at jonglere samarbejde og overlevelse i kriminelle miljøer.

Triptych

Premiere: 22.02.2023
Sprog: Spansk
Genre: Thriller og mystik

Hvordan ville du reagere, hvis du fandt et lig, der lignede dig til punkt og prikke? Det er ikke lige en situation, man forbereder sig på. Men det er den situation, detektiven Becca (Maite Perroni) pludselig befinder sig i.

Overraskelsen stopper dog ikke dér. For da hun undersøger sagen nærmere, finder Becca ud af, at hun har to identiske søstre – de er nemlig trillinger. Det leder hende på en søgen efter sandheden, som ikke nødvendigvis leder noget godt med sig.

Outer Banks, sæson 3

Premiere: 23.02.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Thriller og drama

På listen over nye serier og sæsoner på Netflix finder du tredje sæson af Outer Banks. Vi kan især anbefale dig at se serien, hvis du trænger til at drømme dig væk til fjerne kyster, men samtidig gerne vil have lidt spænding i hverdagen. For alt det blander Outer Banks sammen, da tredje sæson foregår på eksotiske øer.

Vennegruppen bliver trukket med ind i endnu en skattejagt. Der er således fare på færde, men også mulighed for at gøre nogle fantastiske opdagelser. Oveni eventyret er der fortsat plads til venskab, kærlighed og drama.

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2023

Class, premiere 03.02.2023
The Exchange, premiere 08.02.2023
Love to Hate You, premiere 10.02.2023
In Love All Over Again, premiere 14.02.2023
#NoFilter, premiere 15.02.2023
Red Rose, premiere 15.02.2023
Eva Lasting, premiere 15.02.2023
The Upshaws, sæson 3, premiere 16.02.2023
Community Squad, premiere 17.02.2023
A Girl and an Astronaut, premiere 17.02.2023
Who Were We Running From?, premiere 24.02.2023

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides