Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i maj 2022

AfAmanda Lee Edelstein
12. maj 2022
The Staircase / Foto: HBO Max

Del artikel

Spænd sikkerhedsbæltet, for HBO Max byder på tidsrejser, besøg fra rummet og en alternativ fremtid i maj.


Du kan se den fulde liste over nye serier og sæsoner på HBO Max i maj 2022 på listen herunder.


Listen byder bl.a. på Rose Leslie og Theo James i den nye adaption af The Time Traveler’s Wife og miniserien The Staircase, der blander krimi, drama og et stjernespækket cast på perfekt vis.

Noughts + Crosses, sæson 2


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/05/OX_28_02_2019_IK-1908.jpg
Noughts + Crosses / Foto: HBO Max

Premiere: 06.05.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama, romantik og sci-fi


Det kan være svært at finde sin plads i et samfund domineret af raceadskillelse. Det gælder især, når man falder for én, der tilhører en helt anden samfundsklasse end en selv. Det må Callum (Jack Rowan) og Sephy (Masali Baduza) sande i serien Noughts + Crosses.


Bølgerne gik højt i første sæson af serien, og de to turtelduer må derfor stikke af fra alt, de har kær, hvis de skal have en chance for at bygge et liv sammen. Men det er ikke så nemt, når man ikke har noget sikkert sted at tage hen.


Serien Noughts + Crosses er baseret på en bogserie af samme navn, skrevet af den britiske forfatterinde Malorie Blackman. På premieredatoen bliver alle fire episoder frigjort samtidigt, så du kan bingewatche anden sæson af Noughts + Crosses, hvis det er det, du foretrækker.

The Staircase


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/05/Colin-Firth.jpg
The Staircase / Foto: HBO Max

Premiere: 06.05.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og krimi


Hvis du godt kan lide krimiserier med et dramatisk twist, og krimiserier, der er baseret på virkelige hændelser, skal du sætte tid af til The Staircase i maj. I miniserien følger vi familien Peterson over otte afsnit – både før, under og efter et mistænkeligt dødsfald i familien.


Moren Kathleen Peterson bliver fundet død for enden af en trappe i huset, og det er uklart, om hendes mand, Michael Peterson, har haft noget at gøre med hendes pludselige død.


Du kan jo selv bedømme, hvad du tror, der er sket, efter at have set miniserien. Den 6. maj bliver de tre første afsnit gjort tilgængelige, så du kan komme godt ind i historien fra begyndelsen. The Staircase er ikke kun et kig værd, fordi det er en spændende historie. Rollelisten er også helt eminent. Du kan bl.a. glæde dig til at se Toni Collette (Unbelievable), Colin Firth (Kingsman, Bridget Jones), Sophie Turner (Game of Thrones) og Michael Stuhlbarg (Dopesick).


Se traileren til 'The Staircase'


Visitors


Premiere: 10.05.2022
Sprog: Fransk
Genre: Komedie og fantasy


Simon Astier, der bl.a. også står bag serien Hero Corp, har skabt den franske fantasy- og komedieserie Visitors. Faktisk har Astier både skabt, skrevet og instrueret serien, samtidig med at han er hovedrolleindehaveren. Astier har altså haft en finger med i næsten alle processer.


I serien følger vi den nye politibetjent Richard. Allerede på sin første arbejdsdag kommer han ud for en mærkelig oplevelse. En blanding af komedie og fantasy lyder jo ikke helt dårligt. Skal du bruge mere overtalelse til at give Visitors et forsøg, kan vi fortælle, at serien er den første franske originale tv-serie produceret for Warner TV. Så den må tydeligvis have noget i ærmet.Hacks, sæson 2


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/05/source-jeansmarthannaheinbinder.jpg
Hacks / Sæson 2 / Foto: HBO Max

Premiere: 13.05.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og drama


Har du brug for at få trænet lattermusklerne en del i maj, kan du også se Hacks. Anden sæson kommer i midten af måneden, så du har god tid til at se første sæson, hvis du ikke allerede har set den.


Hacks er blevet rost af anmelderne, og så har den endda vundet tre Emmy’er. Flere af skuespillerne er blevet nomineret til priser for deres arbejde på serien.


Hacks er en Max Original serie, hvor vi følger komikeren Deborah Vance (Jean Smart) og hendes nye ”lærling” Ava (Hannah Einbinder). I anden sæson er de to kvinder kommet tættere på hinanden, og de arbejder ihærdigt på materiale til Vances nye stand-up show.


Se traileren til 'Hacks' sæson 2


The Time Traveler’s Wife


The Time Traveler’s Wife
The Time Traveler’s Wife / Foto: HBO Max

Premiere: 16.05.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Fantasy, drama og romantik


På listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i maj 2022 er The Time Traveler’s Wife. Serien er baseret på Audrey Niffeneggers roman af samme navn. Fortællingen har også tidligere været adapteret til det store lærred, hvor Rachel McAdams og Eric Bana spillede de to hovedroller i denne episke kærlighedshistorie.


I serien The Time Traveler’s Wife er det dog Rose Leslie (Game of Thrones) og Theo James (Divergent), der spiller henholdsvis Clare Abshire og Henry DeTamble. Henry forsvinder med jævne mellemrum til en anden tid – ofte uden varsel. Det gør deres ægteskab til et anderledes et af slagsen. Men Clare kan ikke lade være med at bekymre sig for Henry, når han rejser gennem tiden.


Se traileren til 'The Time Traveler’s Wife'Flere nye serier og sæsoner på HBO Max i maj 2022


Búnker, premiere 02.05.2022


Breeders, sæson 3, premiere 12.05.2022


Conversations with Friends, premiere 15.05.2022


LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Wisting': En simpel men velskrevet krimi på bedste Nordic Noir-vis

LÆS OGSÅ: De skudsikre: 3 af de bedste serier om 2. verdenskrig

LÆS OGSÅ: Guide: 3 af de bedste serier i 1980'erne

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Guides