Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i februar 2021

AfAmanda Lee Edelstein
1. februar 2021
Foto: Snowfall/FX Networks/HBO Nordic

Del artikel

Hvad skal du se på HBO Nordic i februar 2021? Se premierelisten, og find ud af det her.


HBO Nordic

Derudover kan du også glæde dig til et par komedieserier og et gensyn med Claire og Jamie i femte sæson af Outlander.

Vitals. A True Human Story


Premiere:
Sprog:

Genre:

Den første serie, som vi ser frem til fra HBO Nordic i februar, er en dokumentar. Serien lader dig ikke flygte fra virkeligheden, men tager dig derimod tættere på den. Vitals giver et indblik i livet på et sygehus i Barcelona midt i corona-krisen. Serien sætter fokus på såvel sundhedspersonale som patienter, og hvordan de tackler de nye fysiske og følelsesmæssige udfordringer under pandemien.

LÆS OGSÅ: Knutby-mordet: Ny true crime-serie på vej til HBO Nordic

Det er kort sagt en rå fortælling, der sætter et andet lys på corona-situationen – og hvordan denne er blevet tacklet et andet sted i verden end lige i Danmark. Vitals består af tre episoder, og bliver gjort tilgængelig den 7. februar på streamingtjenesten. Dokumentaren er en spansk lokalproduktion, som er instrueret af Félix Colomer.

Outlander, sæson 5


Premiere:
Sprog:

Genre:

Har du ikke Viaplay? I så fald har du nok endnu ikke set femte sæson af den historiske og prisbelønnede serie Outlander. Men det kan ændre sig i februar måned. Ventetiden er nemlig ovre for HBO Nordics seere, da femte sæson af Outlander bliver gjort tilgængelig i midten af februar. Og du kan allerede nu begynde at glæde dig: denne sæson byder nemlig på en masse ny dramatik, romantik og fremragende historisk portrættering.

LÆS OGSÅ: 10 ting du (måske) ikke vidste om Outlander

Claire (Caitriona Balfe) og Jamie (Sam Heughan) har fået skabt sig et dejligt liv i Amerika, hvor de er omgivet af deres nærmeste. Dog truer en mulig militær konflikt med at ødelægge alt, hvad Claire og Jamie netop har opbygget. Og så bliver Claires evner endnu engang misfortolket som værende hekseri, hvilket blot skaber yderligere problemer.

Se traileren til Outlander, sæson 5Loudermilk, sæson 3


Premiere:
Sprog:

Genre:

På listen over nye serier og sæsoner på HBO Nordic i februar finder du tredje sæson af komedie-serien Loudermilk. I serien følger vi Sam Loudermilk (Ron Livingston, A Million Little Things), der er knap så god til at tage hensyn til andre mennesker. Dette skaber ofte spændinger mellem ham og andre karakterer i serien. Sam er en tidligere alkoholiker, og arbejder selv som misbrugskonsulent for at hjælpe andre.

LÆS OGSÅ: WOW: 5 storslåede serier du kan se frem til i 2021

Loudermilk er ikke bange for at tage lidt pis på selv alvorlige emner. Og kan du lade være med at være alt for politisk korrekt, mens du ser serien, vil du sikkert få et godt grin med på vejen. De første to sæsoner af serien ligger allerede klar på HBO Nordic, så hvorfor ikke se, om den er noget for dig? På den måde kan du være klar til, når tredje sæson lægges op på streamingtjenesten.

Momma Named Me Sheriff, sæson 2


Premiere:
Sprog:

Genre:

Bag serien Momma Named Me Sheriff står TV-netværket Adult Swim. Serien er et spin-off af den populære animationsserie, Mr. Pickles, der også er tilgængelig på HBO Nordic. Momma Named Me Sheriff er skabt af Will Carsola og Dave Stewart, som begge også arbejdede på Mr. Pickles. Carsola lægger desuden stemme til hovedpersonen, der er sherif i byen Old Town. Han bor stadig hjemme hos sin mor, og har en dukke som bedste ven.

LÆS OGSÅ: 4 animationsserier der er bedre end Rick and Morty

Du kan roligt regne med, at serien vil bringe et smil på læben. Dette gælder især, hvis du har en forkærlighed for animationskomedieserier og til tider lidt plat eller sort humor. Serien minder umiddelbart en smule om animationsserien Rick & Morty.

Snowfall, sæson 4


Premiere:
Sprog:

Genre:

Fjerde sæson af den amerikanske serie Snowfall står på listen over nye serier og sæsoner på HBO Nordic i februar 2021. Har du endnu ikke set serien, kan det anbefales at starte nu, så du er klar til den nye sæson. Snowfall udspiller sig i 1980’erne i Los Angeles og fortæller historien om rygekokains stigende popularitet i tidsperioden.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: En krimi-klassiker er født med ‘C B Strike: Lethal White’

Seeren følger især Franklin Saint (Damson Idris), en tidligere gadesælger, der nu har kæmpet sig højt op i hierarkiet. Saint har dog indset på den hårde måde, at blot fordi man er højere oppe i hierarkiet, betyder det ikke, at man ikke stadig skal betale en høj pris for fortsat succes.

Se traileren til Snowfall, sæson 4
The Lady and the Dale

Axios, sæson 4, premiere 01.02.2021

Fake Famous, premiere 03.02.2021

Black Art: In the Absence of Light, premiere 10.02.2021

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2021

LÆS OGSÅ: Podcast: 'WandaVision' er et friskt pust til Marvel-universet

Del artikel