Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i juli 2021

AfAmanda Lee Edelstein
28. juni 2021
hbo nordic
Foto: Roswell, New Mexico/HBO Nordic

Del artikel

Om du skal på ferie i udlandet eller nyde Danmark, er det godt at have nogle gode serier i baghånden, som du kan slappe af til.

BO Nordic

Du kan også finde mange andre guides til gode serier her på Vi Elsker Serier.

The White Lotus


Premiere:
Sprog:
Genre:

På listen over nye serier og sæsoner hos HBO Nordic i juli 2021 finder du miniserien The White Lotus. I alt er der seks afsnit i serien, så den er perfekt til en regnvejrsdag, rejsetiden, når du skal på ferie, eller hvis du bare har brug for en pause.

LÆS OGSÅ: 5 serier der gør os sultne efter flere sæsoner

The White Lotus er en drama- og komedieserie, så du kan godt glæde dig til gode grin og at blive opslugt af fortællingen. F.eks. er Jennifer Coolidge (American Pie-filmene) på rollelisten.

I serien følger vi en række hotelgæster, mens de er på ferie på Maui, Hawaii. Hver af gæsterne har personlig bagage, som gør det svært at nyde luksusferien, med på ferien. Mon de får overvundet deres problemer eller tager de dem blot med hjem igen?

Se traileren til 'The White Lotus'

The Spanish Princess


Premiere:
Sprog:
Genre:

Hvis du godt kan lide historiske serier, kan vi anbefale dig at sætte tid af til The Spanish Princess. I midten af juli bliver anden sæson af serien gjort tilgængelig på HBO Nordic, så hvorfor ikke starte på første sæson allerede nu?

LÆS OGSÅ: Stream and Chill: Kate Winslet er stjernen i 2021’s (måske) bedste serie

The Spanish Princess er en efterfølger til serierne The White Queen og The White Princess. Alle har det tilfælles, at de tager udgangspunkt i den royale kongefamilie i England. I The Spanish Princess er turen nået til Katharina af Aragonien (Charlotte Hope, The English Game), der med sit ægteskab til den engelske tronfølger, Arthur, skal sikre fred mellem Spanien og England.

Arthur går dog bort, og Katharina må i stedet vende sit blik mod den nye tronarving: Henrik VIII (Ruairi O'Connor).

Se traileren til 'The Spanish Princess'

FLCL: Progressive


Premiere:
Sprog:
Genre:

Er du til animationsserier, der kombinerer komedie og sci-fi, skal du glæde dig til slutningen af juli. Den 26. juli bliver det nemlig muligt at se animationsserien FLCL: Progressive på HBO Nordic. OVA serien er en efterfølger til FLCL, hvor første afsnit blev udgivet i 2000.

LÆS OGSÅ: ’Rick and Morty’-skaber på vej med ny syret animationsserie

FLCL: Progressive er fra 2018 og viderefører historien som først set i FLCL. Du behøver dog ikke nødvendigvis at have set den oprindelige serie for at følge med i FLCL: Progressive. I serien følger vi 14-årige Hidomi, idet hun sammen med sine venner forsøger at udforske sine hemmelige evner. Mon det lykkedes at kontrollere dem?

Se traileren til 'FLCL: Progressive'

Roswell, New Mexico, sæson 3


Premiere:
Sprog:
Genre:

I den lille by Roswell i New Mexico lever almindelige mennesker og rumvæsener side om side. Men det er nu langt fra alle indbyggere, der kender til rumvæsenernes tilstedeværelse. Faktisk er det en hemmelighed, som i høj grad må bibeholdes. Men det er ikke nemt for dem, der er anderledes, at finde sin plads her på jorden.

LÆS OGSÅ: Skæmt, spas og spøg: 6 sjove serier til din sommerferie

Det er endnu ikke helt sikkert, hvad vi kan vente os af tredje sæson af Roswell, New Mexico, da der endnu ikke er en officiel trailer tilgængelig. Men mon ikke sæsonen både kommer til at indeholde mystik, romantisk og mere drama, som de to forrige?

Rollelisten tæller bl.a. Jeanine Mason (Grey's Anatomy), Nathan Parsons (The Originals), Tyler Blackburn (Pretty Little Liars), Heather Hemmens (If Loving You Is Wrong) m.fl.

LÆS OGSÅ: Se den skræmmende teaser: ’Kastanjemanden’ slår snart til på Netflix

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide ‘The Wire’ og ‘Snowfall’, vil du elske ‘The Chi’

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Mest læste