Serier | Guides

5 serier der gør os sultne efter flere sæsoner

AfIsabella Lisberg
16. juni 2021
Foto: After Life/Ray Burmiston

Del artikel

Nogle serier er knap nok slut, før vi sidder sultne efter en ny sæson. Her får du i samarbejde med Hungry et bud på serier, der meget gerne må mætte os med flere sæsoner.


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/04/818681_5477018_6000x4000-medium.jpg
Mare of Easttown / Foto: HBO Nordic

Mare of Easttown


Mare of Eastown

Hele seriens cast spiller til perfektion, portrættet af det lille bysamfund og dens dynamikker er eminent, og så er seriens stærke uforudsigelighed sjældent set. Ikke nok med at hvert afsnit gør, at du sulter efter endnu et, så gør den stærke og hjerteskærende sæsonafslutning, at vi må have flere sæsoner.

LÆS MERE: Anmeldelse: Kate Winslet viser magtdemonstration i 'Mare of Easttown'


After Life


After Life

Serien er alvorlig og eftertænksom, men også tragikomisk og morsom. Takket være Ricky Gervais, der spiller eminent. After Life har ikke travlt og udfolder sit fine og quirky persongalleri, fuldstændig i sit eget rolige tempo. Derfor serverer After Life følelsen af at sidde utålmodigt og vente, men også følelsen af at være mæt, magelig og helt tilpas. Fuldstændig, som når du har modtaget take away og smasket dig godt tilrette.

LÆS MERE: 5 rigtig gode grunde til at se 'After Life' på Netflix


WandaVision


WandaVisionAvengers-WandaVisionAvengers: Endgame. trip down memory laneWandaVision

Du kan roligt sætte dig til at afkode hver en detalje, for alt har en mening. Formentlig fortsætter historien om Wanda og Vision i andre film eller serier, men nøj, hvor ville endnu en sæson af sådan en kvalitet være skønt. Hvis WandaVision er ananas på pizza, så skal jeg bede om et stykke mere, snarest muligt, tak.

LÆS MERE: Anmeldelse: Marvel gør, hvad Marvel gør bedst i 'WandaVision'


Normal People


Normal PeopleNormal People

Normal People er en af de bedste ungdomsserier, der nogensinde er lavet, og derfor sulter vi naturligvis efter flere sæsoner. Desværre er der endnu ingen rygter om en sæson to, men i stedet om to ekstra afsnit, der skulle vise os, hvordan fremtiden ser ud for de to hovedroller i deres 40’ere. De har dog endnu ikke set dagens lys.

LÆS MERE: Anmeldelse af 'Normale mennesker'


Mindhunter


Mindhuntersæson tre blev skrottetSevenFight ClubZodiac,Mindhunter

Serien begynder i 1970’erne og bevæger sig roligt op gennem tiden med én ting i fokus for tidslinjen: Seriemordere. Ikke bare hvilke som helst seriemordere, men berømte og berygtede amerikanske seriemordere som Ed Kemper, Son of Sam og Charles Manson. Serien følger FBI-agenterne Holden Ford og Bill Tenchs forsøg på at forstå og derved forebygge seriemorderes bestialske gerninger. En must-see-serie, som vi nægter at opgive håbet om endnu en sæson af, en dag, i fremtiden.

Er du sulten? Så prøv Hungry.


Hungry hjælper dig nemlig med at finde de bedste take-away oplevelser fra de lokale restauranter nær dig.

Er du til sushi, saftige burgere, sprøde pizzaer eller noget helt fjerde, så kan du med Hungry finde dit lokale take-away sted. På Hungry finder du byens bedste restauranter og kan få det bedste af det bedste hjem i sofaen. Levering direkte til din dør.


Helt ekstraordinært får du lige nu 10% rabat med koden "streaming"!

*Gælder én gang pr. kunde t.o.m juli måned.

Del artikel

Andre Serier | Guides