Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i september: Fargo, Jude Law og ny serie af Bombshell-instruktør

AfAmanda Lee Edelstein
2. september 2020
Foto: The Third Day/HBO Nordic

Del artikel

Du kan glæde dig til en god blanding af nye serier og sæsoner fra HBO Nordic i september. Se bl.a. Fargo sæson 4 i slutningen af måneden.


A.P. BIO sæson 3


Premiere:
Sprog:
Genre:

Hvis du har brug for at grine og få tankerne lidt væk fra de højdramatiske episoder, så kan vi anbefale dig at kaste dig over den amerikanske komedieserie A.P. Bio. sæson 3. Sæsonen kommer op på HBO Nordic i starten af september.

LÆS OGSÅ: De 10 mest sete serier på HBO Nordic i første halvdel af 2020

A.P. BIO fortæller historien om den vanærede filosofiforelæser Jack Griffin (Glenn Howerton). Griffin underviste på Harvard, men da han i stedet må slå sig til tåls med at undervise på et lokalt gymnasium i byen Toledo, Ohio, opdager han, at de skarpe elever kan bruges til hans egen fordel.

Coastal Elites


Premiere:
Sprog:
Genre:

Der er faktisk mere end én serie at glæde sig til, hvis man nyder at streame komedieserier. Den nye satiriske komedieserie Coastal Elites bliver nemlig tilgængelig den 13. september på HBO Nordic. Serien er skabt af Jay Roach (Bombshell) og er inspireret af corona-pandemien.

I serien følger vi en række fiktive karakterer spillet af blandt andre Bette Midler (The Politician), Kaitlyn Dever (Unbeliveable), Sarah Paulson (Mrs. America) og Dan Levy (Shitt’s Creek). Publikum følger med i karakterernes udfordringer, mens de er i isolation, da deres liv og tanker optages via web-cams.
Se traileren til Coastal Elites

The Third Day


Premiere:
Sprog:
Genre:

Man kan udmærket kalde miniserien The Third Day for en thriller, da den leger med en blanding af drama og mystik på en ø ud for den britiske kyst. Serien er skabt af Felix Barrett og Dennis Kelly (Utopia), og Philippa Lowthorpe (Call the Midwife) og Marc Munden (National Treasure) har hver instrueret en halvdel af serien.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2020: Hilary Swank, Jurassic World og Wallander

Det særlige ved denne miniserie er, at den strækker sig over seks episoder, som er opdelt i to kategorier: Summer og Winter. I Summer-episoderne følger vi Sam, spillet af Jude Law (The New Pope), og i Winter-episoderne skal vi se Helen, spillet af Naomie Harris, blive fascineret af den mystiske ø og dens beboere.
Se traileren til The Third Day

Patria


Premiere:
Sprog:
Genre:

På listen over nye serier og sæsoner på HBO Nordic i september finder vi også den spanske perle Patria. Serien er skabt af Aitor Gabilondo og bygger på romanen af Fernando Aramburu af samme navn.

Seriens forløb strækker sig over tre årtier, hvor vi følger to familier, som kommer til at stå på hver sin side i en voldelig konflikt i det spanske Baskerland. Området er truet af ETA, en militant selvstændighedsbevægelse, og da to familier bryder med hinanden, grundet en voldelig handling i forbindelse med bevægelsen, sætter det sine spor hos begge parter.

Fargo


Premiere:
Sprog:
Genre:

Tilhængere af den populære serie Fargo skal godt nok vente helt til slutningen af september, men så kan de også kaste sig over den ventede fjerde sæson. Hele serien er en viderefortolkning af Coen-brødrenenes film fra 1996, så du kan jo altid streame den, hvis du næsten ikke kan vente.

LÆS OGSÅ: Her kan du se de Emmy-nominerede serier i Danmark

I fjerde sæson af Fargo tages seeren med tilbage til 1950’ernes Kansas City. En afroamerikansk bande, med Chris Rock i karakteren som bandens leder, og den italienske mafia kæmper begge for at kunne udleve den amerikanske drøm til fulde.

Flere nye serier og sæsoner i maj 2020


Escenario 0

We Are Who We Are, premiere 15. september 2020

LÆS OGSÅ: Dystopi og lukket samfund: Elsker du serier som The Handmaid's Tale, vil du (sikkert) også elske Partisan

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic