Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2020: Hilary Swank, Jurassic World og Wallander

AfLisa Bak Nielsen
29. august 2020
Foto: Away/Diyah Pera/Netflix

Del artikel

En ny måned betyder nye serier og nye sæsoner på Netflix.


Det tyder på, at Netflix endnu engang serverer en blandet pose serie-bolsjer, hvor der er noget for ethvert temperament. Ved du endnu ikke, hvilke serier du skal give dig i kast med på Netflix i september? Vi giver dig et hurtigt overblik over de kommende september-serier lige her.

Young Wallander


Premiere: 3. september
Sprog: engelsk
Genre: krimi, drama

Synes du, at navnet lyder bekendt, så er det ikke tilfældigt, for den svenske detektiv Kurt Wallander er en populær, svensk herre. Den nye Netflix Originals-serie er baseret på den svenske forfatter Henning Mankells kriminalromaner om Wallander. Denne gang følger vi en ung Kurt Wallander (Adam Pålsson), der som nyuddannet politimand bliver sat på sin første sag.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i august

Hvis du trænger til en forholdsvis kort krimiserieoplevelse, så ser Young Wallander ud til at blive en serie for dig. Med kun seks afsnit er Young Wallander en intens spændingskrimi, du kan klare på én weekend.


Away


Premiere: 4. september
Sprog: engelsk
Genre: drama

I Away skal vi en tur ud i rummet. I dramaserien møder vi Emma Green (Hilary Swank), der tager på en farefuld mission til Mars, alt imens hendes teenagedatter og mand forsøger at få en hverdag til at hænge sammen på Jorden.

Kan man godt få et familieliv til at fungere, mens man selv er i rummet? Her er der dømt drama, savn og rumeventyr, hvor livets små og store udfordringer bliver sat i perspektiv tusinder af kilometer væk fra jorden.

Serien er blandt andet skabt af Andrew Hinderaker, som også har skrevet til serier som Penny Dreadful. Away kommer i 10 afsnit, som du alle kan se fra den 4. september på Netflix.

Jurassic World: Camp Cretaceous


Premiere: 18. september
Sprog: engelsk
Genre: animation

Netflix byder også på dinoer i september. I den animerede serie Jurassic World: Camp Cretaceous skal vi en tur til Isla Nublar, som du nok kender fra filmklassikeren Jurassic Park (1993) og senest i den nye dino-trilogi Jurassic World (2015).

I Jurassic World: Camp Cretaceous må seks teenagere kæmpe for deres overlevelse, da dinosaurerne bryder løs på øen. I serien lægger blandt andet Jameela Jamil (The Good Place) stemme til en af figurerne i denne Jurassic World-spinoff.

Hvis du går og hungrer efter flere dinosaur-eventyr på Isla Nublar, så er Jurassic World: Camp Cretaceous helt sikkert noget for dig. Seriens producere tæller blandt andre Colin Trevorrow, der også instruerer de nye Jurassic World-film, og selveste Steven Spielberg, som jo bekendt instruerede den første film om dinosaurerne på Isla Nublar.


Ratched


Premiere: 18. september
Sprog: engelsk
Genre: drama, thriller

Ratched bliver et interessant bekendtskab – og måske også en anelse uhyggeligt. For bag serien står blandt andre Evan Romansky og Ryan Murphy (American Horror Story).

Serien er baseret på novellen One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1962) af Ken Kesey og tager udgangspunkt i karakteren Nurse Mildred Ratched (Sarah Paulson). Ratched arbejder som sygeplejerske på et psykiatrisk sygehus, hvor der foretages grufulde eksperimenter på patienterne. Ratched er en pæn og poleret kvinde, men under overfladen lurer ondskaben.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Lovecraft Country fremstiller hvide mennesker som monstre

Seriens første sæson byder på otte afsnit, men noget kunne tyde på, at vi får en sæson 2. I hvert fald ud fra IMDb at dømme, for her er der nemlig listet en sæson 2, dog uden datoer.


The Good Place, sæson 3


Premiere: 27. september
Sprog: engelsk
Genre: komedie, drama

Tag med i himlen i tredje sæson af serien The Good Place, hvor Kristen Bell (Frost og Veronica Mars) stadig kæmper for at finde balancen mellem det gode og det onde i livet efter døden. Ved en fejl blev Eleanor (Kristen Bell) sendt til The Good Place, selvom hun langt fra har gjort sig fortjent til at nyde sit evige liv i de pastelfarvede og rare omgivelser. Dog er intet, som det ser ud.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: The Umbrella Academy sæson 2 er på højde med Stranger Things

Med tredje sæson er serien ved at nå sin ende. The Good Place strækker sig over fire sæsoner, hvor den fjerde er den ultimativt sidste. Derfor er der stadig lidt at se frem til, når du har set sidste afsnit af tredje sæson på Netflix.

Andre serier og sæsoner med premiere på Netflix i september 2020


The Gift, sæson 2


Premiere: 10. september
Sprog: engelsk, tyrkisk
Genre: drama, fantasy

Family Business, sæson 2


Premiere: 11. September
Sprog: engelsk
Genre: action, drama

Close Enough, sæson 1


Premiere: 14. september
Sprog: engelsk
Genre: animation, drama

Baby, sæson 3


Premiere: 16. september
Sprog: italiensk
Genre: drama

Signs, sæson 2


Premiere: 16. september
Sprog: polsk
Genre: krimi, thriller

Criminal: UK, sæson 2


Premiere: 16. september
Sprog: engelsk
Genre: krimi, drama

LÆS OGSÅ: 5 rigtig gode grunde til at se After Life på Netflix

The Last Word, sæson 1


Premiere: 17. september
Sprog: tysk
Genre: komedie, drama

The School Nurse Files, sæson 1


Premiere: 25. september
Sprog: koreansk
Genre: komedie, fantasy

Sneakerheads, sæson 1


Premiere: 25. september
Sprog: engelsk
Genre: komedie

LÆS OGSÅ: De fem bedste serie-introer: Game of Thrones har én af de bedste serie-introer nogensinde

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder