Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på SkyShowtime i februar 2023 

AfAmanda Lee Edelstein
6. februar 2023
Nye serier på SkyShowtime februar 2023
Fra serien 'The Best Man: The Final Chapters' / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Et godt grin, livslange venskaber og voldelige magtkampe er, hvad der venter dig på SkyShowtime i den kommende måned.

Du kan også fortsat glæde dig til nye afsnit af 1923, Law & Order og The Undeclared War.

De nedenstående titler på listen over nye serier og sæsoner på SkyShowtime i februar 2023 er alle eksklusivt tilgængelige på streamingtjenesten.

Mayor of Kingstown, sæson 2

Premiere: 30.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og krimi

Vi snyder en smule med den første titel på månedens liste over nye serier og sæsoner på SkyShowtime. For første afsnit af anden sæson af Mayor of Kingstown blev gjort tilgængelig den 30. januar. Men vi vælger at nævne titlen på listen for februar, da det trods alt er en ny serie, og fordi det er en serie, der sparker røv. Bogstaveligt talt …

I Mayor of Kingstown følger vi McLusky-familien, som har formået at opbygge et imperium ved at udnytte fængselsindustrien. Serien berører emner som systematisk racisme, korruption og det kriminelle miljø. Du kan forvente masser af magtkampe, hvor vold og trusler er den bedste vej frem.

Er du endnu ikke overbevist om, hvorfor du skal se Mayor of Kingstown på SkyShowtime? Så kan vi afsløre, at serien bl.a. er skabt af Taylor Sheridan (Yellowstone, Tulsa King). Derudover finder du Oscar-nominerede Jeremy Renner på rollelisten sammen med Dianne Wiest (Life in Pieces), Hugh Dillon, Taylor Handley, Tobi Bamtefa m.fl.

Funny Woman

Premiere: 10.02.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie

Gemma Arterton (The King's Man) spiller rollen som Barbara Parker. Hun er en ung kvinde, som drømmer om at blive skuespiller i 1960’ernes London. Parker har en fortid som skønhedsdronning, hvilket hun håber er til hendes fordel, og så kommer hun oprindeligt fra Blackpool.

Det viser sig dog, at Parker må tænke i alternativer for at finde sin vej til succes. Hun er nemlig ikke et eminent skuespiltalent. Men hendes humor og gåpåmod sikrer hende muligheder i en hård branche.

Funny Woman er baseret på romanen af samme navn fra 2014 skrevet af Nick Hornby. Serien kan streames eksklusivt hos SkyShowtime fra 10. februar. På premieredatoen kan du med fordel sætte dig godt til rette i sofaen, da hele tre afsnit bliver tilgængelige.

The Best Man: The Final Chapters

Premiere: 14.02.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og drama

Hvis du har nydt filmene The Best Man og The Best Man Holiday, har du sikkert ventet i spænding på, at miniserien The Best Man: The Final Chapters skulle blive tilgængelig i Danmark. For nu får publikum endelig lov til at se, hvordan det står til med den herlige vennegruppe, og hvordan de alle har udviklet sig, siden vi sidst så dem.

Har du ikke set de film, som serien bygger videre på, bør du skrive dem på listen over film, du skal se. For lige netop dette cast har et fantastisk samspil. Og så viser både filmene og serien på den bedste måde, hvordan venskaber kan trives, selvom man ikke er det samme sted i livet.

På rollelisten finder du Morris Chestnut (Rosewood), Regina Hall (Think Like a Man), Terrence Howard (Empire), Melissa De Sousa (Black Lightning), Nia Long (NCIS: Los Angeles), Sanaa Lathan (Hit and Run), Harold Perrineau (Star), Taye Diggs (All American) m.fl. Serien kan streames eksklusivt på SkyShowtime.

Del artikel

Læs mere omSkyShowtime