Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på SkyShowtime i marts 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
3. marts 2023
film og serier på SkyShowtime
Christina Ricci som Misty og Elijah Wood som Walter I 'Yellowjackets' sæson 2 / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Vi skal lige et par uger ind i marts, før nogle nye serier og sæsoner bliver tilgængelige på SkyShowtime. Men så venter der også både komedie, gys og thrillers til dem med adgang til streamingtjenesten.

Vi må desuden slå et ekstra slag for serierne 1923, Funny Woman og Mayor of Kingstown, som har været på vores lister for de forrige måneder. Hver uge kan du nemlig fortsat se et nyt afsnit af de serier, og de er også værd at sætte tid af til.

Herunder kan du dog se, hvilke nye titler og udgivelser du skal glæde dig til i denne måned på SkyShowtime.

Lust

Nye serier på SkyShowtime i marts 2023
Fra serien 'Lust' på SkyShowtime
Foto: SkyShowtime

Premiere: 14.03.2023
Sprog: Komedie
Genre: Svensk

Det giver nok sig selv, at sex og nydelse er udgangspunktet i serien Lust, når man lige tænker over titlen. Men vi må hellere gøre klart fra start, at der ikke er tale om en vulgær fortælling. Tværtimod. For Lust sætter fokus på, hvordan intimitet, fantasier og lidenskab ofte ændrer sig med alderen. Men på en humoristisk måde, hvilket sikrer god underholdning, samtidig med at flere seere kan relatere til serien.

Lust er en svensk produktion fra Miso Film Sverige med Sofia Helin (Broen), Anja Lundqvist, Julia Dufvenius (Fartblind) og Elin Klinga i hovedrollerne. De fire veninder begynder at tænke nærmere over deres egne sexliv og lyster efter at have fundet ud af, at henholdsvis god og dårlig sex påvirker sundheden for svenske kvinder over 40 år på hver sin måde.

Du kan se Lust eksklusivt hos SkyShowtime fra 14. marts.

Welcome to Utmark

Nye serier på SkyShowtime i marts 2023
Fra serien 'Utmark' på SkyShowtime
Foto: SkyShowtime

Premiere: 14.03.2023
Sprog: Norsk
Genre: Drama og komedie

På listen over nye serier og sæsoner på SkyShowtime i marts 2023 finder du Welcome to Utmark, også bare kaldet Utmark. Det er en norsk serie, som foregår i en lille bitte landsby, der ligger langt væk fra alting. I et så lille samfund ved alle alt om alle. Når man er omgivet af de samme mennesker hele tiden, skulle man tro, at det ville være spændende at møde nye mennesker. Men her på egnen er man ikke begejstret, når der kommer nye til området.

Med håbet om en frisk begyndelse, flytter en skolelærer til området. Hun glæder sig til muligheden for at nyde et roligt og naturskønt liv. Men hun opdager dog hurtigt, at selvom der ikke er mange mennesker i byen, er der rigeligt med drama og intriger.

Yellowjackets

Premiere: 25.03.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Gys og thriller

Hvis du godt kan lide serier med et uhyggeligt element, der holder dig fanget til skærmen og garanterer gåsehud, mens du ser med, bør du tune ind på SkyShowtime i slutningen af marts, når anden sæson af Yellowjackets bliver tilgængelig på streamingtjenesten. Vi kan endda afsløre, at Elijah Wood (The Lord of the Rings) er at finde på rollelisten til den kommende sæson.

Til dig, der endnu ikke har set Yellowjackets, kan vi fortælle, at det er en psykologisk gyser. I serien styrter et fly ned med et ungt, kvindeligt fodboldhold ombord. De overlever styrtet, men lander i et øde område, der byder på uhyggelige mysterier, som ingen kan forklare. Det, de oplever efter flystyrtet, er så traumatiserende, at de stadig er påvirkede 25 år efter.

Du kan streame et nyt afsnit af Yellowjackets hver uge fra 25. marts. Serien er desuden eksklusivt tilgængelig på SkyShowtime.

Rabbit Hole

Premiere: 31.03.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Action og thriller

Du ved, at en serie byder på masser af action, når den har Kiefer Sutherland (24 timer) på rollelisten. Og det er netop sådan, man kan beskrive den nye serie Rabbit Hole: en hæsblæsende thrillerserie med fare på færde, spionage og eksplosioner.

I serien følger vi John Weir, som spilles af Sutherland, der er mester i bedrag inden for industrispionage. Men jo mere du undersøger og involverer dig i de lyssky handlinger, jo større en målskive får du på ryggen. Da Weir bliver mistænkt for mord, må han finde ud af, hvem han kan stole på. Det enkle svar er ingen.

Kiefer Sutherland spiller over for Charles Dance (Game of Thrones), Rob Yang (Succession), Jason Butler Harner (Ozark), Enid Graham (Mare of Easttown) m.fl. i Rabbit Hole. Du kan streame de to første afsnit slutningen af marts.

Del artikel

Læs mere omSkyShowtime

Andre Serier | Guides