Serier | Guides

På med rulleskøjterne og tilbage til 80`erne, så du er klar til fjerde sæson af Stranger Things

AfKim Sørensen
25. maj 2022

Del artikel

Hvis man som os er vild med serien Stranger Things, så glæder man sig helt sikkert over, at første del af sæson fire nu har fået premiere på Netflix.


Friday Night Skate Stranger Things

I den anledning var der mødt mange glade mennesker op i alle aldre, der havde iført sig deres bedste 80`er outfit for at hylde det farverige årti og rulle gaderne tynde. Samtidig blev der med hjælp fra Netflix opbygget stemning omkring serien Stranger Things, der må betegnes som en af de mest populære i nyere tid. Fanbasen spænder bredt og starter helt nede i pre-teenage segmentet, og går op til dem i halvtredserne, der var unge i 80`erne, hvor seriens handling udspiller sig.

Friday Night Skate

Rulleskøjteløbet med "80`er tema" startede kl.19.30 ved Next House, hvor det også sluttede ca. kl.21.30. Løbet startede med pizza og vand, og det var næsten umuligt ikke at lede tankerne tilbage til 80`erne, når man kiggede rundt på forsamlingen. Og gad vide om dem, der måske ikke helt kan huske årtiet, ønskede de havde oplevet 80`erne i virkeligheden?

Rulleskøjteløbet er en stærk tradition i København, der fokuserer på motion og det sociale element fremfor konkurrence. Meget sympatisk og et ret så fedt initiativ. Og det fedeste var, at man følte sig som en del af Stranger Things, når man kørte på rulleskøjter.

Halvvejs gennem løbet var der pause, og her fik vores reporter på stedet mulighed for at tage billeder af de glade mennesker og lave en kort video, hvor han præsenterede den bedste 80`er udklædnings konkurrence og en Stranger Things quiz, der ville blive afholdt på Vi Elsker Seriers Facebook side kl.21.40, når de sidste rulleskøjteløbere var kommet i mål. Du kan se hele live udsendelsen ved at hoppe over på vores Facebook side, og søge under videoer eller opslag fra d.20/5. Du kan jo evt. selv se, hvor stærk du er i spørgsmålene om Stranger Things? Tip: Kig dog ikke i kommentarfeltet, hvor du finder svarene.

I det store og hele var Friday Night Skate en virkelig fantastisk oplevelse for vores reporter, og det var ret sjovt at opleve den gode stemning fra live udsendelsen, selvom at vi sad og se med fra vores sofa. Der er ikke så meget andet at sige end, at du må finde rulleskøjterne frem og slutte dig til feltet næste gang, der afholdes Friday Night skate. Det kan du læse om her

Vi giver fuld plade til Friday Night Skate. Dette gælder for at hylde 80`er temaet, og fordi vi nu har endnu mere lyst til at tage rulleskøjter på og se den nye sæson af Stranger Things.

Vi har lavet en video fra arrangementet, så du kan fange stemningen. Den kan du tjekke ud her:

Stranger Things er endelig tilbage!

Så er det blevet tid til den nye sæson af Stranger Things, som du nu kan se på Netflix. Undertegnede har glædet sig som et lille barn i 80´erne til at se fortsættelsen og til at få svar på de mange spørgsmål.

Vi kan lige for god ordens skyld tage de største spørgsmål inden fjerde sæson? (Der er mindre spoilers hvis du ikke er opdateret på alle de foregående sæsoner). Godt du er stadig med, så her kommer de:


  1. Hvad skete der egentlig med Hopper? Er han The American, som russerne taler om?

  2. Har Eleven mistet sine kræfter for altid?

  3. Hvordan vil venneflokkens sammenhold være i sæson fire?


Du kan se første del af sæson fire af Stranger Things d.27/5, mens anden del af sæson fire har premiere d.1/7.

Del artikel

Læs mere omNetflix