Serier | Nyheder

'Stranger Things 4': Hvad mangler vi svar på? Hvad kan vi glæde os til?

AfSilke Bennekow
10. juni 2021
'Stranger Things 4': Hvad mangler vi svar på? Hvad kan vi glæde os til?
Foto: Stranger Things/Netflix

Del artikel

Serien er så fedt bygget op om tiden i 80’erne i en lille by i USA. Der er smæk på brætspilsæraen, der er skinnende joggingtøj, spraglede buksedragter, og de formår generelt bare at ramme den vibe spot-on.

Fjerde sæson af Stranger Things er på trapperne, men hvad er det nu lige, vi kan glæde os til? Og hvornår får den mon premiere?


Stranger Things

Og så er handlingen virkelig gennemtænkt, fuld af kringlede små stier og åndeløs spænding.

Hvis jeg lyder forelsket i serien, så er det fordi, jeg er det! Netflix har virkelig scoret big time på denne serie.

Hvornår får 'Stranger Things' sæson 4 premiere?


Stranger ThingsStranger Things

Nå, jeg røg af sporet. Den anden ting; og det er ikke gode nyheder, så brace yourself. Stranger Things sæson 4 er udskudt. Til 2022. Først røg festivalerne, så røg Stranger Things. Indtil videre ved vi ikke mere, end at den er udskudt til 2022 – altså ingen premieredato endnu.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du skal se i juni

Men inden du lægger dig i fosterstilling og opgiver ævred, så kan du jo læse med her og huske, at gode ting kommer til dem, der venter. Om ikke andet kan det måske gøre, at du ser Stranger Things sæson 3 igen eller får gang i de små grå, så vi kan diskutere, hvad fjerde sæson mon byder på.

Ser vi Hopper i sæson 4?

Her blev der åbnet op for den mulighed, at Hopper stadig lever, da man hører, der refereres til en amerikansk fange, og man møder endnu en demogorgon – som vi lykkeligt troede, vi havde sagt farvel til for evigt. Det var en emotionel rutsjebane.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Ragnarok’ leverer en bragende god oprindelseshistorie

Senere er der kommet trailers af fjerde sæson, hvor vi ser Hopper, så medmindre de laver det tarveligste trick i byen, så er jeg ret sikker på, vi ser ham igen. Men det åbner op (sammen med resten af slutningen) for en hulens masse spørgsmål.

Men hvad skete der??


Stranger ThingsThe Mind FlayerThe Gate

The Mind Flayer overtager Max’s bror Billy, bruger ham til at samle rotter og mennesker sammen til at bygge en ny krop. Det endelige slag står i Starcourt-indkøbscentret, og banden (sammen med Hopper og Joyce) lykkes med at nedkæmpe The Mind Flayer og få lukket porten igen, omend med store omkostninger.

LÆS OGSÅ: Nye serier på streamingtjenesterne i juni 2021

Hopper og Billy ofrer sig begge for at redde de andre, og Eleven må bruge alle sine kræfter for at fjerne en del af The Mind Flayer, som var i hendes krop, efter den bed hende. Hendes telekinesiske evner er væk. Hun bliver adopteret af Joyce, og sammen med Will og Jonathan rejser de fra byen.

Men hvad sker der så i sæson 4?


The GateDemogorgon’enDemogorgon’er,

Og så er der det kæmpe spørgsmål om Eleven. Er hendes kræfter endegyldigt væk, eller er de bare opbrugt for nu? For hvis vi skal ud i en 4. runde mod The Upside Down, så får vi unægtelig brug for hende igen.

Og på den sørgmodige side, hvad betyder det for fjerde sæsons handling, at banden er splittet op? Der findes allerede alverdens teorier på nettet, og det er jo altid sjovt at hoppe ned i det kaninhul.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Kærlighedstrekanter og uoverskuelig handling overskygger ‘Shadow and Bone’

Ydermere er der lavet alverdens interviews med skuespillerne, som allerede teaser for sæson 4 – uden rigtigt at sige noget. Jeg forventer, vi i hvert fald kommer til at høre mere til Eleven og hendes baggrund samt finde ud af, hvad det betyder, at der i hvert fald er én Demogorgon tilbage i verden i russernes varetægt!

Jeg ved ikke med dig, men jeg glæder mig altså usandsynlig meget og synes lige pludselig, at der er meget lang tid til 2022, selvom vi går en lækker sommer i møde.

LÆS OGSÅ: Fra mord til vampyrer: De bedste fantasy-serier

LÆS OGSÅ: 5 serier jeg ALTID anbefaler

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Jeg så ‘Army of The Dead’, så du ikke behøver. Helt seriøst.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder