Serier | Guides

Streaming på farten

AfKim Sørensen
27. april 2022

Del artikel

Stream dine yndlingsserier på farten
Dette indlæg er sponsoreret

I dag er ens bærbar blevet en genstand, som man ofte har med på farten, når man enten kører i tog eller flyver til fjerne destinationer. Med de nye moderne bærbare, der både fylder og vejer væsentligt mindre sammenlignet med de tidligere forholdsvis klumpede og store bærbare, er det blevet noget nemmere at have den med på farten.

Opgrader din bærbar med tilbehør


I dag stilles der store krav til effektivitet, og derfor udnytter folk tit deres rejsetid til enten at arbejde eller til at slappe af. En go-to for mange, der trænger til at koble hovedet fra i en stresset og travl hverdag, er at streame deres yndlingsserier. Med internet på både tog og i mange fly er der gode muligheder for at streame præcis den serie, som du ønsker. Når ens bærbar konstant er i brug og med på farten, stiller det naturligvis store krav til dens funktionalitet. Er din bærbar af ældre dato, kan du med fordel opgradere med tilbehør. På atea.dk kan du blandt andet finde Lenovo tilbehør, der sikrer, at din bærbar kan holde lidt længere, så du ikke nødvendigvis behøver at skulle investere i en komplet ny.

Opbevaring til din PC


Når du skal have din PC med på farten, er det helt afgørende, at du har en ordentlig taske at opbevare den i, så du undgår, at den får unødvendige ridser eller bliver beskadiget undervejs på turen. Lenovo har udviklet både tasker og etuier, der designmæssigt matcher din PC i både størrelse og form. Udover at en sådan taske tillader, at du kan fragte din PC sikkert, så er der ovenikøbet også lavet ekstra plads, så du kan opbevare dine dokumenter, din oplader eller andet tilbehør eller udstyr, som du måtte have brug for under turen. Uanset om du ønsker en praktisk taske eller en stilet lædertaske, så kan du finde et bredt udvalg på atea.dk.


Hvilket udstyr har du brug for?


Skal du på en lang rejse og gerne vil have adgang til din computer på hele turen, er det naturligvis helt centralt, at den har strøm. Når en PC har været brugt i flere år, vil kvaliteten af dens batteri helt automatisk dale. Derfor kan du købe et batteri til din Lenovo computer, så du er sikker på, at du altid har adgang til strøm. Der findes ikke noget værre, end at det er mangel på strøm, der skal afgøre, om man kan nå sin deadline på arbejde eller nå at finde ro med sin yndlingsserie.

Læs også: Nye serier og sæsoner på HBO Max i marts og resten af foråret 2022

Læs også: Anmeldelse af Frit land: Har vi fået nok af serier om bandemiljøet?

Del artikel

Læs mere omstreaming

Andre Serier | Guides

Mest læste