Serier | Guides

Vi Elsker anbefaler i maj 2023

Af
Alexander Jørgensen
3. maj 2023
Vi Elsker anbefaler i maj 2023
India Amarteifio som den unge dronning Charlotte og Corey Mylchreest som den unge kong George i 'Bridgerton: Queen Charlotte' / Foto: Netflix

Del artikel

Så blev det maj. Tid til at nyde forårets helligdage og weekender med nogle gode serier!

Nu er foråret for alvor ved at være her, og mange af os skal nok ud og arbejde i haven. Eller måske skal du bare nyde det forhåbentligt gode forårsvejr. Men når du har været ude hele dagen, er der ikke noget bedre end at komme ind på sofaen og slappe af med en god serie.

Her i maj har vi en god blandet liste af anbefalinger. Lige fra action-eventyr med Oscar-vindende skuespillere til et spin-off af Netflix’ kæmpesucces, Bridgerton.

WHITE HOUSE PLUMBERS

Husker du Watergate-skandalen? Det gør de fleste, og nu er det blevet tid til en nyfortolkning af materialet i form af HBO Maxs absurde komedie White House Plumbers. Woody Harrelson (True Detective) og Justin Theroux (The Leftovers) spiller Nixons nyttige idioter, som bl.a. prøver at bryder ind i hovedkvarteret for den nationale demokratiske komité.

Vi glæder os til se en frisk og sjov nyfortolkning af et ellers ret seriøst emne.

White House Plumbers kan streames på HBO Max.

BRIDGERTON: QUEEN CHARLOTTE

Bridgerton blev et overraskende hit fra Netflix. Med sin version af aristokratiet i Regency-perioden, som var fuld af intriger og stormfulde romancer, gik den lige i hjertet på seerne. Nu er det blevet tid til at få noget baggrundhistorie. I Bridgerton: Queen Charlotte får vi historien om, hvordan den sladder-elskende dronning fra den originale serie indtog tronen.

Det bliver dejligt at komme tilbage til det farverige og romantiske Bridgerton-univers igen.

Bridgerton: Queen Charlotte kan streames på Netflix fra 4. maj.

HIGH DESERT

Peggy (Patricia Arquette) tager et valg, da hendes mor dør. Hun stopper med at tage og sælge stoffer og vil rette op på sit liv. Men hvad skal hun leve af nu? Hun skal da selvfølgelig være amatørdetektiv ved den afdankede detektiv Bruce (Brad Garrett). Det skal nok ende med at blive sjovt at følge den fumlende, men elskelige Peggy opspore hårdkogte kriminelle i ørkenbyen, Yucca.

High Desert kan streames på Apple TV+ fra 17. maj.

AMERICAN BORN CHINESE

Efter deres fantastiske og Oscar-belønnede skuespilpræstationer i Everything Everywhere All at Once er vi naturligvis meget spændte på, hvad der bliver det næste for Ke Huy Quan og Michelle Yeoh.

De er nu aktuelle sammen i denne serie American Born Chinese om drengen Jin (Ben Wang). Han er en amerikansk dreng med kinesisk baggrund, som har nok at se til med at navigere i teenagelivet uden at stikke for meget ud. Da der en dag kommer en ny taiwanesisk elev til skolen, bliver han sat til at hjælpe ham med at falde til. Det bliver starten på et magisk action-eventyr, for den nye dreng har magiske kræfter og skal bruge Jins hjælp til at bekæmpe en mytologisk fjende.

American Born Chinese kan streames på Disney+ fra 24. maj.

FATAL ATTRACTION

Vi skal helt tilbage til 1987 for at finde filmforlægget til denne serie. Farligt begær, som den hed på dansk, med Michael Douglas og Glenn Close, blev en kæmpe succes. Dan (Joshua Jackson) har en affære med en kvinde (Lizzy Caplan), men fortryder og vil gøre en ende på det. Det kan hun ikke acceptere og begynder med mere og mere nærgående og måske endda farlige handlinger at fortælle ham, at hun ikke vil lade ham slippe væk.

Det bliver spændende at se, hvordan SkyShowtime formår at adaptere det gamle oplæg til vores nutidige verden.

Fatal Attraction kan streames på SkyShowtime fra 22. maj.

Del artikel

Andre Serier | Guides