Serier | Guides

Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier du skal se i februar

AfBrian Mogensen
11. februar 2022
'Succession'
Foto: HBO Max

Del artikel

Livet efter døden vender tilbage. Det samme gør Star Wars-universets mest berygtede dusørjæger, og så bliver der gået all-in i tredje sæson af 'Succession'.


Så kast dig i sofaen, tag tæppet op om ørerne og husk sutskoene.

Du får travlt.

Den danske: Doggystyle (DRTV)


Foto: Doggystyle / Sæson 3 / DR
Foto: Doggystyle / Sæson 3 / DR

Den første serie her på listen, der er nået til tredje sæson, er den danske Doggystyle. Forude venter interrailturen for Asta og Jose, men allerede i første afsnit bliver tingene ikke helt som forventet, og denne sidste sæson af serien byder på det uventede og det forventede.

For livet for de to piger har på ingen måde formet sig, som de selv havde håbet eller forventet, men Doggystyle er som sædvanligt god til at balancere det troværdige med det eventyrlige. Og folkene bag og foran kameraet har formået at skabe nogle sympatiske og realistiske personer.

Derfor skal du naturligvis også lige have det sidste med. For siden starten af første sæson er persongalleriet blevet udvidet, og der er rigeligt med løse ender, der skal slås en knude på.

Den fra en fjern, fjern galakse: The Book of Boba Fett (Disney+)


Foto: The Book of Boba Fett / Disney+
Foto: The Book of Boba Fett / Disney+

Da Boba Fett tonede frem på skærmen i Star Wars: The Empire Strikes Back, blev han øjeblikkeligt et fan-favorit. Den mystiske dusørjæger med den blærede hjelm og det fede skib var mystisk og cool, og der var mange, der hvinede af fryd, da han vendte tilbage i The Mandalorian.

Nu har han så sin egen serie med The Book of Boba Fett, og der er mere end almindeligt høje ambitioner bag. For Fett er tilbage på Tatooine, hvor han nu har sat sig på tronen efter Jabba the Hutt. Herfra vil han skabe et kriminelt imperium, der strækker sig ud over hele galaksen.

Men magt er som bekendt meget attraktivt, så det er ikke noget, man bare lige gør.

Den, der skræmmer os: Archive 81 (Netflix)


Archive 81 er en god blanding af den slags gys, vi så i The Ring og andre lignende japanske gyserfilm, tilsat lidt Rosemary’s Baby og en masse helt nye ingredienser. Trænger du til en god omgang horror, er her absolut et godt bud.

Den om livet og døden: After Life Sæson 3 (Netflix)


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/05/After-Life-2_Ricky-Gervais-Anti_Netflix.jpg
Foto: After Life/Natalie Seery/Netflix

Tredje sæson af After Life bliver – ligesom Doggystyle – også den sidste. Ricky Gervais er tilbage som Tony, der efter at have mistet sin kone til kræft, gennemgår en omvæltning af både sit dagligdagsliv og sin personlighed.

Ricky Gervais har haft varierende mængder held med sine serier siden The Office, men der er ikke rigtigt nogen af dem, der er fejlet. Og After Life er afgjort det bedste, han har lavet siden. For midt i den utroligt lille historie om Tony, bliver der håndteret nogle virkelig tunge emner.

Og det gøres med både grin og tårer, så der er høje forventninger til, hvordan de får sat det sidste punktum.

Den med det rette look: Queer Eye Sæson 6 (Netflix)


https://imgix.vielskerserier.dk/2019/06/queer-eye-netflix.jpg
(Foto: Queer Eye/Netflix)

Der er et nyt hold ”Fantastiske Fem” i den nye sæson af Queer Eye, og de er klar til at tage kampen op med hård hud i klip-klapper, skæg og cowboy-hatte, når de tager fat i den mere … landlige … del af USA.

Formelen er den samme, men med ny energi, skal det nok blive godt at se, hvor store forskellene egentlig er på før og efter.

Den om penge: Succession Sæson 3 (HBO Max)


Foto: Succession / sæson 3 / HBO Max
Foto: Succession / sæson 3 / HBO Max

Heldigvis er den tredje sæson af Succession ikke den sidste, for Kendall Roy smed den helt store bombe i sidste afsnit af anden sæson. Efterdønningerne skaber virkelig grundlag for noget afsindigt godt TV i tredje sæson.

Familien er i opbrud og loyaliteterne skifter som vinden blæser. For samtidig med de interne stridigheder venter et altafgørende aktionærmøde, en retssag og et fjendtligt opkøb forude.

Og uden at afsløre alt for meget, så er Successions 3. sæsonafslutning noget nær det vildeste, der er vist på TV længe.

LÆS MERE HER: Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier du skal se i januar

LÆS MERE HER: 5 fede krimier på Netflix

LÆS MERE HER: 5 fede komedieserier

Del artikel

Læs mere omNetflixHBO MaxDRTV