Serier | Nyheder

10 fede krimier du kan streame lige nu

AfFreja Hertz Tefcke
2. juli 2019
(Foto: Kriminalkommisær Barnaby/Stofa)

Del artikel

Hvis du har brug for en lille pause fra sommervarmen, er det jo det perfekte tidspunkt at tænde tv’et (eller computeren) og se nogle af de bedste (både nye og gamle) tv-krimier! Der findes så mange, at det kan være svært at se sig ud af, men heldigvis har Stofa en kæmpe liste af alt det bedste krimi-tv – så læs med her, hvis du vil finde dig en ny (eller gammel) krimiserie at se, her midt på sommeren!

Kriminalkomissær Barnaby

Hvis der er en ting, jeg har lært af Barnaby, så er det at jeg aldrig skal flytte til en lille udkantsby, der går meget op i deres te og forhaver.

Barnaby (John Nettles) er en gammel kriminal-efterforsker, der sammen med sin højre hånd, en yngre betjent (flere forskellige i løbet af serien), forsøger at opklare en pokkers masse mord, der foregår i den lille og rolige by, Midsomer. Det er alt fra forgiftet te til en havesaks i halsen, og det hele bliver gjort med britisk ynde.

Fader Brown

En serie, der er inspireret af bøger fra forfatteren G.K Chesterson, følger en katolsk præst, fader Brown (Mark Williams), der har et øje for at løse mord-mysterier i en lille, engelsk by. Han er en menneskekender og en præst med mange talenter, der i den grad bliver brugt godt, mens han forsøger at opklare mord efter mord!

Special Victims Unit

Uha, en serie! Vi dykker ned i mord, overfald og meget mere, når vi følger en gruppe specialiserede detektiver i NYPD, mens de forsøger at opklare kriminelle handlinger, der ofte har at gøre med seksuelle overgreb. Det er en stærk serie, med et stærk cast af blandt andet Mariska Hargitay, Ice-T, Dann Florek og mange andre!

Broen

Da et lig bliver fundet på broen mellem Danmark og Sverige, må den danske inspektør Martin Rhode (Kim Bodnia) og den svenske inspektør, Saga Norén (Sofia Helin) arbejde sammen for at finde morderen. Det er en hæsblæsende krimi, der virkelig hiver fat i alt det bedste fra både dansk og svensk tv. Hjertet sidder helt oppe i halsen!

Beck

Kommissær Martin Beck (Peter Haber) arbejder sammen med sin excentriske partner, Gunvald Larsson (Mikael Persbrandt), for at opklare en masse mord, der finder sted i og omkring Stockholm. Det er en fantastisk svensk krimi og man kan finde flere kendte navne – blandt andet Kristofer Hivju (kendt fra b.la. Game of Thrones) - i serien, som holder en på tæerne igennem alle afsnit!

Tin Star

En gammel, britisk politibetjent, Jim Worth (Tim Roth), der er blevet til politichef i en lille by i Canada, gør hvad han kan for at beskytte sin familie (og byen) fra dem, der sidder på magten – om det så er olie-mænd, præster eller gangsters. En spændende krimi/drama-serie, som også har store navne som Christina Hendricks (kendt fra Mad Men og Good Girls) med sig.

Himmelsdalen

Thrillerserie, der giver hjertebanken og svedige håndflader! Vi følger Helena (Josefin Asplund), der bliver spærret inde på et forskningscenter for sindslidende som et led i hendes onde tvillings plan. Helena og Siri har længe levet seperate liv, men da en genforening kommer indenfor rækkevidde, takker Helena ja og rejser til et umiddelbart idyllisk resort i de italienske alper – men alt er ikke hvad det ser ud til at være!

Fornyet Mistanke

Tre, pensionerede politibetjente bliver hevet ind for at løse ”cold cases” – altså mord eller uløste sager, som er gået kolde - sammen med deres supervisor, Sandra Pullman. De fire (spillet af henholdsvis Dennis Waterman, Amanda Redman, Alun Armstrong og James Bolam), går derefter til sagerne med både humor og en masse drama, og forsøger at løse de kolde sager, der efter sigende skulle være uløselige.

Blue Bloods

I denne fantastiske, nyere krimiserie, følger vi en familie af politibetjente, der arbejder for New Yorks politienhed, nemlig familien Reagan. Frank (Tom Selleck) er vores hovedperson, og vi følger ham, mens han forsøger at køre et kæmpe politikorps og samtidigt være sine børns chef. Det er en spændende serie, med masser af store navne og vilde sager, der skal undersøges!

Murdoch Mysteries

I 1890’erne bruger William Murdoch (Yannick Bisson) radikale, nye og eksperimenterende metoder – inklusiv fingeraftryk – for sin tid, til at løse større mord-mysterier og nogle af de mest grusomme mordgåder, der finder sted i hans lille by.

Det er en serie, der er bruger fortiden godt og også anvender en mere videnskabelig tilgang til mordsager, hvilket gør det til en spændende serie at se!

Tilbud! Hvis du er medlem af Serieklubben

Som medlem af vores Serieklub, kan du bestille en valgfri tv-pakke fra Stofa til rabatpris.

Uanset tv-pakke får du 100 kr. i rabat hver måned de første 3 måneder. Herefter normalpris. Læs mere her.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder