Serier | Nyheder

2. sæson af 'Carmen Curlers' kommer snart – premieredatoen er offentliggjort

Af
Daniel Lindekilde Engberg
27. september 2023
Carmen Curlers sæson 2 premieredato
Foto: Danni Riddertoft / Thomas Howalt Andersen / DR

Del artikel

Den længe ventede anden sæson af DR-serien 'Carmen Curlers' er lige rundt om hjørnet. Premieredatoen og beskrivelse af handlingen er netop blevet frigivet.

Det er nu snart et år siden, den første sæson af Carmen Curlers kørte over den danske sendeflade og blev en kæmpe hit. Nu står DR klar med anden sæson, der fortsætter historien.

Året i anden sæson af Carmen Curlers er 1965, og virksomheden står overfor en voldsom vækst, da et stort amerikansk skønhedsfirma lægger en kæmpe ordre. Axel får dollartegn i øjnene og vil gøre alt for at indynde sig hos amerikanerne, så han kan få sine curlers rundt i hele verden.

Birthe derimod bakser med en arbejdsskade på fabrikken, der får arbejderne til at råbe op om bedre vilkår. Hun må træffe nogle hårde beslutninger og bliver dermed noget så upopulær. Med den store mængde af tid hun bruger på sit arbejde, er hjemmelivet begyndt at krakelere, og ægteskabet med Jørgen er ikke, hvad det har været.

Serien er skabt af Mette Heeno, og i hovedrollerne ses Morten Hee Andersen som Axel Byvang og Maria Rossing som Birthe. I andre større roller finder man bl.a. Nicolai Jørgensen, Fanny Leander Bornedal, Lars Ranthe, Mille Lehfeldt og Christian Tafdrup.

Anden sæson af Carmen Curlers får premiere 13. oktober på DRTV og 15. oktober på DR1 klokken 20.00.

Del artikel

Læs mere omDRTV

Andre Serier | Nyheder