Serier | Nyheder

5 fede serier på C More

AfFreja Hertz Tefcke
18. december 2019
Foto: Kennedy McMann som Nancy Drew/Robert Falconer/The CW/The CW Network, LLC.

Del artikel

Vi Elsker Serier har udvalgt fem af de fedeste serier på C More.

Charmed


Heksene fra Warren Manor

Efter deres mors tragiske død opdager tre søstre, at de er magtfulde hekse – og med det følger der både fjender, ny kærlighed, bommerter, akavede dates (der måske bliver bremset af en dæmon eller noget) og skæbnesvangre profetier.

Den er binge-værdig med masser af grin og drama og får premiere på C More den 20. december 2019.

Nancy Drew


Hvis man er en fan af Riverdale eller en serie, der ligner den, vil man komme til at elske Nancy Drew. I serien følger vi den unge, rødhårede pige Nancy, når hun efterforsker diverse sager, alt imens hun forsøger at lægge sin fortid langt bag sig. Inden hun får set sig om, er hun pludselig selv en hovedmistænkt i en mordsag!

Se Nancy Drew her

The Capture


The Bodyguard

Soldaten Shaun bliver frikendt for en krigsforbrydelse, men han mistænkes snart for at have kidnappet sin forsvarsadvokat. Kriminalkommissær Rachel til opgave at efterforske sagen, og hun indser hurtigt, at noget er rivende galt.

Se The Capture her

Den Røde Enke


Vi følger Sonja, der vågner op på hospitalet, efter hun har været i et koma i seks måneder. Hendes familie er splittet for alle vinde, og hun har behov for at komme ovenpå igen – men hun frygter for sin sikkerhed, og det amerikanske politi bliver involveret.

Sonjas mand levede nemlig som pusher, og det farlige job kostede ham livet. Nu lever Sonja og hendes familie et dødsensfarligt liv, og hun gør alt for at beskytte dem mod den kriminelle underverden.

Se Den Røde Enke her

Mr. Mercedes


Serien er baseret på Bill Hodges-trilogien af Stephen King. Vi følger den pensionerede politibetjent Bill Hodges, der to år efter sin sidste sag, en brutal og grusom massakre af 16 mennesker, stadig grubler over sagen. Da gerningsmanden kontakter Bill, genoptages sagen, og Bill forsøger at redde den verden, han befinder sig i.

Se Mr. Mercedes her

LÆS OGSÅ: Serier vi glæder os til i 2020

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder

Mest læste