Serier | Nyheder

5 mandlige karakterer, hvis stil vi gerne vil ha’!

AfFreja Hertz Tefcke
25. april 2019
5 mandlige karakterer, hvis stil vi gerne vil ha’!
(Foto: The Walking Dead/AMC)

Del artikel

Mandlige karakterer i serier er ofte super godt klædt og/eller super godt, men let svedigt og beskidt klædt.

Og lige meget hvad, så er de altid sindssygt pæne at kigge på. Her er 5 mandlige karakterer, hvis stil vi gerne vil have – og måske kan få!

Jackson ”Jax” Teller, Sons of Anarchy

Charlie Hunnam er i forvejen en usandsynligt pæn mand, og lige meget hvad han har på i serien som Jax, er han altså virkelig lækker.

Han stil i serien er meget ”rough”, med læder, skovmandsskjorter og t-shirts, slikket hår og en bad-ass attitude.

Hans stil er så meget en bad-boy, og jeg ville aldrig tro, at jeg skulle sige det her: men en fyr i en lædervest og skovmandsskjorte er jo noget af det fedeste, jeg længe har set – især mens håret blæser i vinden, når han sidder på sin motorcykel.

Sons of Anarchy sæson 1-7 kan ses på Netflix.

Negan, The Walking Dead

Der er lidt en trend med læder – Negan (på trods af sin status som superskurk) klæder sig altså fantastisk.

Sort læderjakke, læderhandske, hvid t-shirt og stramme bukser, og selvfølgelig sit bat i hånden hele tiden – og engang imellem er der også en rød charmeklud, der kigger frem.

Det kan meget vel være, at han er lettere psykotisk, men selv i en zombie-apokalypse kan Negan altså klæde sig, som om han lige er gået ned af en catwalk.

The Walking Dead sæson 1-8 kan ses på HBO Nordic og Viaplay.

Thomas Shelby, Peaky Blinders

Hvis du er lidt mere til en traditionel tøjstil, så er det da Peaky Blinders man skal kigge på! En helt klassisk og mandlig stil; sixpence-hat, skjorte, vest, slips og en sindssygt god jakke er det mest klassiske og pæneste, man kan se en mand i!

Thomas Shelby har endda ofte et lommeur af guld, som sammen med hans høje bukser, giver ham et evigt, klassisk look som de fleste kan efterligne i nutiden!

Peaky Blinders sæson 1-4 kan ses på Netflix.

Damon Salvatore, The Vampire Diaries

Vi går direkte tilbage til en helt/antihelt, som går umådeligt godt klædt. Ofte er det et simpelt look, med en mørk langærmet trøje eller en t-shirt, og endnu en gang vender læderjakken stærkt tilbage!

Hans stil er sikker og moderne, på trods af hans alder og udødelighed, og koblet med de blå øjne og mørke hår, er det altså en stil, der holder 100% hele vejen igennem!

The Vampire Diaries sæson 1-8 kan ses på HBO Nordic.

Lucifer Morningstar, Lucifer

En mand, der klæder sig djævelsk godt (en lille joke for alle Lucifer-fans) er altså Lucifer Morningstar. Ofte iklædt en mørk habit eller en rød skjorte, med et par stramme bukser og det altid charmerende smil, gør at Lucifer er en af de bedst klædte mandlige karakterer! Det skader ikke, at han også er britisk, men det er måske bare fordi alting bliver 10% pænere med en god, britisk accent.

Lucifer kan ses på Netflix.

Som medlem af Vi Elsker Seriers Serieklub får du fast 15% rabat på t-shirts og andet fedt tøj hos Teeshoppen, så du kan få samme stil som de hårdeste drenge i serieland. Bliv medlem idag og få en valgfri plakat med, hvis du skriver til [email protected].

Læs også: Hvem har egentlig bedst stil af vores seriehelte?

Læs også: 5 seriehelte med god stil

Del artikel

Andre Serier | Nyheder