Serier | Nyheder

9. sæson af 'Klovn' kommer allerede næste måned: Se premieredato og det første klip nu

AfDaniel Lindekilde Engberg
20. juni 2022
Frank Hvam og Casper Christensen i 'Klovn' sæson 9
Foto: TV 2

Del artikel

Frank Hvam og Kasper Christensen trækker igen i deres fiktive jeg'er, og byder velkommen til endnu en omgang 'Klovn'.


KlovnSenfølger

Den nye sæson vil består af otte afsnit, og tage vennerne ud på nye eventyrer væk fra Frederiksbergs indre mure. Pressemeddelelsen fortæller blandt andet om folkemødet på Bornholm, i Hornbæk og i Lejre.

Se teaserenDenne sæson og fremtiden


"Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det." fortæller Casper Christensen og Frank Hvam grinende.

Der er naturligvis også en række gæsteoptrædener at se frem til i denne nye sæson, som tæller bl. a. Magnus Millang, Eske Willerslev, Bjarne Corydon, Anders Breinholt, Simon Kvamm, Sofie Linde og mange flere.

Nu har Hvam og Christen efterhånden sagt nogle gange at der ikke ville komme mere Klovn, og så efter nogle år dukkede de pludselig op igen. Sådan lyder det ikke helt denne gang.

"Vi udelukker intet. Vi er klar. Men lige nu har vi andre spændende planer for de næste par år." fortæller de. Så selvom det måske ikke er enden på Klovn, så går der formodentlig nogle inden vi ser dem igen, hvis de kommer tilbage.

Klovn 9 - Senfølger får premiere på TV 2 play d. 17. juli.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder