Serier | Nyheder

Aktuelle serier på C More i februar

AfJonas
1. februar 2019
Aktuelle serier på C More i februar
(Foto: Cardinal/C More)

Del artikel

C More byder i februar på en række nye fede premierer - heriblandt tre kvalitetsserier. Der er tale om Tin Star med Tim Roth, Cardinal med Billy Campbell og den helt nye Bryllup, begravelse og dåb fra instruktør Colin Nutley. Læs mere herunder:

Cardinal (sæson 3)

Premiere 5. februar

Den canadiske serie Cardinal om John Cardinal (Billy Campbell) er nået til sin 3. sæson. Svære private forhold (hans kones død) skal i denne sæson kombineres med hans pligt til at være skarp på jobbet med kollegaen Lise Delorme (Karin Vanasse).

I denne sæson skal han både efterforske sin kones selvmord (som han beskyldes for at være skyld i) og et voldsomt dobbeltmord. Det bliver hektisk, spændende og ikke til at forudse.

De to første sæsoner af serien kan ligeledes streames fra 5. februar.

Tin Star (sæson 2)

Premiere 22. februar

Jeg har elsket Tim Roth siden Tarantinos Reservoir Dogs, og har siden fulgt ham tæt - blandt andet i hitserien Lie To Me. Det var derfor med stor glæde, at jeg erfarede, at C More i februar blænder op for anden sæson af den populære serie Tin Star, hvor Roth spiller den tidligere undercover-betjent med det splittede selv, Jim Worth.

I pressematerialet omkring serien skriver streamingtjenesten følgende om sæson 2:

"Den nye sæson begynder præcis hvor vi tog afsked med familien sidst. Hårdt såret er det en rasende Jim, der kæmper for at komme levende derfra i et forsøg på at finde sin kone Angel (Genevieve O'Reilly). En rædselsslagen Anna på flugt fra sine forældre søger ly hos den gudfrygtige Nickel-familie bestående af præsten Johan (John Lynch) og hans hustru Sarah (Anamaria Marinca) og datteren Rosa (Jenessa Grant).

Men den ”fredfyldte” familie gemmer på egne hemmeligheder, og inden længe tvinges Anna til at søge sin far om hjælp, da en dødsensfarlig trussel kommer til overfladen!"

Du kan allerede nu se sæson 1 på C More og du kan se trailer til denne sæson her:

Bryllup, begravelse og dåb

Premiere 7. februar

Miniserien Bryllup, begravelse og dåb er nyeste produkt fra den hæderkronede instruktør Colin Nutley, der stod bag de populære Englegård-film.

Ligesom i pågældende film, foregår denne nye miniserie i Sverige, og handler om parret Meja og Sunny:

"Kirkeklokkerne ringer for Meja (Molly Nutley) og Sunny (Angelika Prick) og to vidt forskellige familier forenes til deres bryllup. En dramatisk hændelse i forbindelse med brylluppet fører senere til en begravelse og dåb."

Serien består af 4 afsnit og er - efter Savnet - Nutleys anden serie på C More.

God fornøjelse med disse tre fede serier på C More i februar!

Læs også: Aktuelle serier på C More i december

Læs også: 5 bedste serier på C More i 2018

Del artikel

Andre Serier | Nyheder