Serier | Nyheder

Aktuelle serier på C More i oktober

AfTenna Krupsdahl
1. oktober 2019
Foto: Riviera/C More

Del artikel

Denne artikel indeholder reklamelinks.

Nu skal vi snart være indendørs igen, og derfor er det rart med lidt hints til, hvad man roligt kan bruge sine hygge-serier-aftener på.

Her er samlet lidt nye godter i thrillergenren fra C More til at gå i gang med her i oktober.

The Rook


1. sæson

En labyrint af en Sci-fi thriller. Når man vågner op på et ukendt sted omgivet af døde kroppe og et hukommelsestab, så er man klar over, at man står i en meget skidt situation. En jagt på sandheden sættes ind og i mangel på bedre må man give sig i kast med pludseligt at skulle stole på sin værste fjende.


Fartblinda


1. sæson

Når norden sætter sit præg på gode serier, så dukker denne helt sikkert op her i blandt. Et tip om en stor finansiel brist i en større bank i Sverige kommer den økonomiske journalist Bea for øre. Hun kaster sig voveligt ud i at opspore bagmændene bag, men det kommer ikke til at ske, uden at hun bringer selv og andre i seriøs fare. Men arbejdet driver hende, og hun går efter målet uanset konsekvens.


Riviera


1. og 2. sæson

At leve det rige liv iblandt high society og mere luksus end man kan drømme om. Så ændres tingene voldsomt drastisk, når personerne man troede man kunne stole på viser deres sande ansigt. En spændingsserie om penge, høj status, prestige og omdømme med et drys af uforklarlige mord er lige præcis hvad denne serie indeholder.


Himmelsdalen


1. sæson

En skæbnesvanger fortælling om et enægget tvillingepar som har været drevet fra hinanden. Helena den pæne og ansvarlige pige får kontakt med hendes søster som invitere hende til Italien. Hun glæder sig dog en kende for hurtigt, da hun indser at det ikke var med helt rene intentioner at hende søster Siri gerne ville optage søskendeforholdet. En rivende og voldsom historie om et psykiatrisk forsøgscenter med tilsyneladende utroværdige og umenneskelige behandlingsmetoder og et ønske om, for alle parter ond eller god, at kunne leve et frit liv. Thriller, mysterium og spænding.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Aktuelle serier på HBO

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder