Serier | Nyheder

Batwoman lander på HBO Nordic

AfIsabella Lisberg
13. september 2019
Batwoman lander på HBO Nordic
(Foto: Batwoman/HBO Nordic)

Del artikel

Så er der nyt fra Batman-universet! HBO Nordic præsenterer en ny serie, Batwoman, som får premiere i starten af oktober. 

I denne serie møder vi Kate Kane (Ruby Rose, som nogen måske husker fra en sæson af Orange is the New Black). Hun opdager at hendes fætter, Bruce Wayne, var den berømte og berygtede Batman som forlod Gotham City tre år tilbage. Da hun finder hans hemmelige grotte under Wayne Enterprises føler hun sig forpligtiget til at gå i hans fodspor og beskytte Gotham mod en ny skurk.

Det ser ud til, at der kan forventes en hel del små referencer til tidligere Batman-film, eksempelvis den ikoniske scene med Jokeren hængende på hovedet fra en bygning i The Dark Knight og klassiske scener af Batman, der lander fra flyvende tilstand på gulvet med knytnæven i jorden.

Derudover ser der ud til at være stor fokus på diversitet med denne serie. Ikke kun med skiftet fra Batman til Batwoman, men der er også væsentlig flere minoritetsgrupper repræsenteret da hovedcastet veksler mellem både køn, race, men også seksualitet - hvilket er dejlig forfriskende.

Endnu tydeligere bliver det i traileren da Kate Kane efterspørger at få ændret Batman-dragten hvortil svaret er ”The suit is literal perfection”, hvortil hun svarer ”it will be, when it fits a woman”.

Selv som en inkarneret Christopher Nolan-Batman-fan kan, der helst ikke ser de bedste Batman-film blive pillet og rodet i, så ser denne trailer faktisk overraskende indbydende ud.

Batwoman er klar på HBO Nordic d. 7 oktober, og mens du venter, kan du se traileren her:

Læs også: DC Comic TV 4: Supergirl

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder