Serier | Nyheder

'The Conjuring'-universet udvides med en serie

Af
Daniel Lindekilde Engberg
14. april 2023
The Conjuring serie
Patrick Wilson og Vera Farmiga i 'The Conjuring' / Foto: Ent_sad14834/Allstar/Ritzau Scanpix

Del artikel

Det populære filmiske univers, der startede med gyserfilmen 'The Conjuring', udvides nu med en serie, der lander på HBO Max.

The Conjuring-universet startede for 10 år siden med filmen The Conjuring (dansk: Nattens dæmoner), som indtil videre har fået to efterfølgere og en række spin off-film, der har resulteret i syv film sammenlagt med en ottende på vej senere i år. Filmene har tilsammen en indtjening på over to milliarder dollars på verdensplan.

Nu går Warner Bros. skridtet videre og annoncerer en serie sat i universet. Nyheden kom sammen med offentliggørelsen af tjenesten Max, der erstatter HBO Max efter fusionen med Discovery.

Ifølge Warner Bros. vil serien fortsætte historien, der er blevet etableret i spillefilmene. Der kan altså være tale om at følge Ed and Lorraine Warren igennem flere sager om det overnaturlige og okkulte.

Peter Safran, der har ageret som producer på alle The Conjuring-filmene og alle spin offs er hyret som executive producer. James Wan, der har skabt universet, er også på tale som producer på serien.

Plotdetaljer og eventuel premieredato står endnu hen i det uvisse, men serien kommer på HBO Max, eller det som HBO Max tranformeres til, hvis en sådan ændring også rammer Danmark.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder