Serier | Nyheder

De bragte os grin - Hvor er skuespillerne nu? To fyre, en pige og et pizzeria

AfKasper
10. august 2019
(Foto: To, en pige og et pizzeria/20th Century Fox)

Del artikel

Alle dage er sitcom dage! Derfor er det meget passende en god dag til at kigge tilbage mod en serie som har bragt gode grin frem hos mange seere, og i dag tager vi et kig på serien To fyre, en pige og et pizzeria!

Serien, som nåede fire sæsoner fra 1998 til 2001, omhandlede tre unge, Michael Bergen, Pete Dunville og Sharon Carter, i deres 20'ere. Seerne kunne følge deres liv i og omkring pizzeriaet Beacon Street Pizza i hjembyen Boston, hvor Michael og Pete arbejder, på Tufts University hvor de alle tre havde deres daglige gang, og i deres generelle dagligdag fyldt med op- og nedture i venskaber og kærlighed. Efter at de tre unge færdiggjorde universitetet i sæson to, blev deres studiearbejdsplads, pizzeriaet, fuldstændigt fjernet, hvilket også ledte til et skift i seriens navn fra To fyre, en pige og et pizzeria til To fyre og en pige. Man går over til at følge deres transaktion ind i voksenlivet, og deres karrierer efter universitetet.

I serien kunne man se Ryan Reynolds, Richard Ruccolo og Traylor Howard i hovedrollerne, men man stødte også på folk som Suzanne Cryer, Nathan Fillion og Jillian Bach i større biroller. Som gæstestjerner fik seerne fornøjelsen af skuespillere som Victor Raider-Wrexler, Bo Derek, Carmen Electra, Cheryl Ladd, Dick Martin, Robert Goulet, Fred Willard, Jon Cryer, Rachael Harris, Adam Carolla, Tiffani Thiessen mfl. Men hvor er castet nu? Lad os tage et kig:

Ryan Reynolds (Michael 'Berg' Bergen)

Ryan Reynolds er ubestridt det største, der er kommet ud af To fyre, en pige og et pizzeria. Efter hans hylende morsomme rolle som Berg, begyndte Ryan Reynolds karriere virkelige at tage fart. Han landede lynhurtigt hovedrollen i komediefilmen Van The Man, som senere hen skulle blive en trilogi - dog uden Ryan Reynolds i de to sidste. Han landede små roller i serien Scrubs og filmen American High, inden han i 2004 kunne ses i en stor birolle som den sjove men seriøse Hannibal King i den tredje film i den populære trilogi om vampyr-daggængeren Blade, Blade: Trinity. Året efter tog han skridtet væk fra at være den sjove fyr, som hovedrollen George Lutz i gyserfilmen The Amityville Horror, inden han senere på året hoppede tilbage til comedy i hittet Just Friends ved siden af Amy Smart. 2006 bød på rollen som Richard Messner i action-dramaet Smokin' Aces, og så var der lige halvandet års tid med ro på. Nærmest som en slags stilhed før stormen. For i 2008 lød startskudet igen med Definitely, Maybe og Fireflies in the Garden, inden et endnu større 2009 bød en mindre rolle i Adventureland og tre større roller i X-Men Origins: Wolverine, som blev starten på noget kæmpestort i fremtiden (mere om det senere), The Proposal med Sandra Bullock ved sin side, og Paper Man. En rolle som Paul Conroy i den klaustrofobiske thriller Burried kom på CV'et, inden 2011-filmen som Ryan Reynolds selv kalder for en kæmpe ups'er, Green Lantern. Reynolds fandt vejen tilbage med komedien The Change-Up og action/krimi-filmen Safe House med Denzel Washington som sidemand. Der blev lavet lidt voiceover arbejde i animationsfilmene Croods og Turbo, og så gik der ellers 2-3 år uden det helt store. Men så tilbage til det før omtalte kæmpestore i fremtiden. 2016 blev nemlig året, hvor Ryan Reynolds igen kunne opleves som Wade Wilson fra X-Men Origins: Wolverine, men denne gang i filmen om superhelten af samme navn, Deadpool, som blev en kæmpe succes og landede Ryan Reynolds en Golden Globe-nominering. Sci-Fi-thrilleren Life blev næste stop inden han spillede ved siden af Samuel L. Jackson i The Hitman's Bodyguard, og så stod der 2018 på kalenderen. Det betød at det var tid til Deadpool 2. Nu skriver vi 2019 på kalenderen, og Reynolds har lige været biografaktuel i rollen som, eller nærmere stemmen bag, en yderst velkendt gul pokémon i filmen Pokémon Detective Pikatchu. Hvad bringer fremtiden for Ryan Reynolds så? I 2020 er han aktuel i en fortsættelse til The Hitman's Bodyguard kaldet The Hitman's Wife's Bodyguard, ligesom han også vil være tilbage i Croods 2, Og så er det netop annonceret, at han skal tilbage i rollen som Wade Wilson i hele to film, da han er castet i både X-Force og Deadpool 3.

Richard Ruccolo (Pete Dunville)

Richard Ruccolo havde gæsteroller i Beverly Hills 90210 og The X-Files på CV'et inden han landede rollen som Pete Dunville. Han matchede Ryan Reynolds rigtigt godt i To fyre, en pige og et pizzeria, så har hans karriere budt på ligeså stor succes efterfølgende? Svaret er: Nej, desværre. Lige efter afslutningen på serien, sprang han over i to større roller i komedien All Over the Guy og thrilleren Anacardium, og så så man ellers ikke det helt store til ham i 3-4 år, før han lige pludselig poppede op i en gæsterollen i Friends-spinoff'en Joey. Det bød også på gæsteroller i Reba, Desperate Housewifes, og It's Always Sunny in Philadelphia, samt roller i en stor bunke TV-film. Siden 2016 har man intet hørt til Richard Ruccolo i film- og tv-verden.

Traylor Howard (Sharon Carter)

Traylor Howard var det kvindelige øjenguf i serien i rollen som Sharon Carter. Ikke kun for seerne, men også for Pete og Berg. Inden To fyre, en pige og et pizzeria havde Traylor Howard en gæsterolle i serien Lois & Clark: The New Adventures of Superman, samt en stor rolle i Boston Common. Hun landede også en lille rolle i Jim Carrey-komedien Me, Myself & Irene imens hun lavede To fyre, en pige og et pizzeria. Men hvad med senere hen? Gæsteroller i The West Wing og The Division samt en større birolle i familiefilmen Son oif the Mask var hvad det blev til, inden hun fra 2005 til 2009 spillede en større rolle i serien Monk. Siden da har hun lagt stemmer til et par animations-kortfilm, og ligesom med Richard Ruccolo har der været helt stille omkring Traylor Howard siden 2016.

Suzanne Cryer (Ashley Walker)

Suzanne Cryer spillede rollen som Bergs konkurrent på medicinstudiet, Ashley Walker, som blev introduceret til seerne i sæson 2. Suzanne Cryer havde gæsteroller i Caroline in the City, Seinfeld og Cosby på CV'et inden To fyre, en pige og et pizzeria, og karrieren bød senere hen på gæsteroster i The Drew Carey Show, Frasier, Kongen af Queens, Skadestuen, Bones, CSI: Miami, Desperate Housewifes, Greys Hvide Verden, Veronica Mars, Criminal Minds, Without a Trace, Sex and the City, American Dad, Dexter, CSI, og Lucifer, samt en større rolle i Silicon Valley. I filmverden landede hun små roller i Get the Gringo, 10 Cloverfield Lane og The Cloverfield Paradox. Lige nu har Suzanne Cryer intet andet på papiret i fremtiden end en rolle i en komedie-kortfilm kaldet Shady Friend.

Nathan Fillion (Johnny Donnelly)

Nathan Fillion blev ligesom Suzanne Cryer introduceret i sæson 2, i rollen som jukebox-reparatøren Johnny Donnelly, der hurtigt begynder at date Sharon. Inden To fyre, en pige og et pizzeria havde Nathan Fillion haft små roller i filmene Saving Private Ryan og Dracula 2000. Serien blev et lille springbræt til en gæsterolle i Pasadena, inden han i 2003 var aktiv i både Buffy the Vampire Slayer, Firefly og Miss Match. Det blev til et par TV-film de næste par år, inden han i 2005 landede én af hovedrollerne i Sci-Fi-actionfilmen Serenity. I 2006 gik han gyservejen med en hovedrolle i Slither, inden han gæstede serien Lost i et enkelt afsnit. Endnu en gyserhovedrolle blev det til i White Noise 2: The Light, før han landede en større birolle i serien Drive. Det førte til fri plads i kalenderen, som blev fyldt ud af rollen som Dr. Adam Mayfair i 16 afsnit af Desperate Housewifes, inden han i nogle år rettede sin opmærksomhed mod en hovedrolle i serien Castle. Det blev samtidig også til stemmearbejde i American Dad og Monsters University, og såmænd også en mindre rolle som Hermes i Percy Jackson: Sea of Monsters og som stemmen til en mindre karakter i Guardians of the Galaxy. I 2015 gæstede han The Big Bang Theory og Community, i 2016 startede han på en rolle i Modern Family, i 2017 kiggede han forbi Rick & Morty og Cars 3, og i 2018 fik han en mindre rolle i seriefortolkningen af A Series of Unfortunate Events. Efter det landede han hovedrollen som John Nolan i krimi/dramaserien The Rookie, hvor han fortsat er aktuel.

Jillian Bach (Irene)

Jillian Bachs karakter Irene træder ind i midten af sæson 2, som Petes meget mindeværdige, og yderst specielle, stalker. Før To fyre, en pige og et pizzeria havde Jillian Bach, foruden en ubetydelig rolle i American Pie, haft gæsteroller i Felicity og The X-Files, og hun gæstede også Vi bli'r i familien imens hun var på serien. Karrieren efter To fyre, en pige og et pizzeria bød på gæsteroller i Gilmore Girls, Umage søstre, Skadestuen, Greys hvide verden, Kongen af Queens, NCIS, Bones, Private Practice og iZombie, samt en større gæsterolle i 11 afsnit af The Mentalist. Der er intet på Jillian Bachs CV siden rollen i iZombie i 2015.

Serien er desværre ikke at finde på nogle streaming tjenester, men den er blevet vist flere gange på dansk TV, så det kan jo være at vi er heldige at den kommer igen en dag.

Læs også: Anmeldelse af Firefly

Del artikel

Andre Serier | Nyheder