Serier | Nyheder

Den endelige trailer for 'Game of Thrones'-skabernes nye Netflix-serie '3 Body Problem' er landet

Af
Signe Bjørg Granberg
7. marts 2024
3 Body Problem. Episode 103 of 3 Body Problem. Cr. Courtesy of Netflix © 2024
Den længe ventede Netflix-serie '3 Body Problem' får premiere 21. marts / Foto: COURTESY OF NETFLIX

Del artikel

Den stort anlagte Netflix-serie '3 Body Problem' har været længe undervejs, men nu er premieren lige om hjørnet, og den endelige trailer er netop blevet offentliggjort. Se den her.

Game of Thrones-skaberne, D.B. Weiss og David Benioff, er nu endelig klar med en ny serie, nemlig den storladne sci-fi-serie 3 Body Problem.

Serien er baseret på den internationale bestseller The Three-Body Problem, der er en del af trilogien Remembrance of Earth's Past. Det er den Emmy-nominerede forfatter Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood), der har skrevet manuskript.

Historien begynder i 1960'ernes Kina, da en ung kvinde træffer en skæbnesvanger beslutning, der giver genlyd på tværs af rum og tid helt frem til i dag. Naturlovene, som vi kender dem, bliver opløst på uforklarlig vis, og derfor må en sammentømret gruppe af geniale videnskabsmænd slå sig sammen med en ukuelig efterforsker for at stoppe den største trussel, menneskeheden hidtil har stået overfor.

Blandt de medvirkende er Liam Cunningham, Benedict Wong, Jovan Adepo, John Bradley, Eiza González, Jess Hong, Alex Sharp og Jonathan Pryce.

3 Body Problem får premiere 21. marts på Netflix.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste