Serier | Nyheder

Den populære spilserie 'God of War' laves til serie hos Prime Video

AfDaniel Lindekilde Engberg
15. december 2022
God of War serie
Foto: God of War/Santa Monica Studio/Sony Interactive Entertainment

Del artikel

Endnu et spil får seriebehandlingen. Denne gang fra Prime Video, der har købt rettighederne og har intentioner om at lave en 'God of War' serie.

Der er en vis stigma forbundet med videospiladaptioner, når det kommer til film og serier. Det er langt fra tilfældet at de tilfredsstiller hverken fans af spillet de er adapteret fra eller den generelle befolkning.

Få undtagelser gør sig gældende som eksempelvis Sonic filmene. Den kommende HBO serie The Last of Us er heller ikke blevet mødt med andet end optimisme, selvom resultatet af den serie først kommer i starten af det nye år.

God of War


God of War

Det kan tænktes at serien vil tage udgangspunkt i den nye generation af spil, der behandler den nordiske mytologi. Det virker umiddelbart mere egnet til at blive lavet som en serie, da den er mere historiedrevet end tidligere 'hack and slash' spil.

Skuespilleren Dave Bautista, kendt som Drax fra Guardians of the Galaxy filmene, har før vist stor interesse for at portrættere spilseriens protagonist, Kratos. Han kunne dermed være et bud på den kommende series frontfigur, men intet er sikkert endnu.

Del artikel

Læs mere omPrime Video

Andre Serier | Nyheder