Serier | Nyheder

Der kommer en ny sæson af den danske Netflix-serie 'Skruk'

Af
Signe Bjørg Granberg
21. august 2023Opdateret 18. marts 2024
Skruk på Netflix
Josephine Park i anden sæson af 'Skruk' på Netflix / Foto: Netflix

Del artikel

Netflix har netop annonceret, at den nye sæson af den populære, danske Netflix-serie med Josephine Park vender tilbage i efteråret 2024. Se det nye klip fra anden sæson her.

Allerede sidste år ved Copenhagen TV Festival, da den danske tv-vært, Ane Cortzen, talte med svenske Jenny Stjernströmer Björk, der er Vice President Nordic Content for Netflix, blev det afsløret, at streaminggiganten barsler med en ny sæson af den danske serie, Skruk, med Josephine Park i hovedrollen.

Første sæson af serien havde premiere tilbage i juni sidste år og handler om fertilitetslægen Nana (Josephine Park, Sygeplejersken), der i beruset tilstand inseminerer sig selv med sin ekskærestes sæd. Den uheldige episode gør Nana gravid og får hende til at jagte sin ekskærestes gunst, men han er slet ikke interesseret. Graviditeten holder hun hemmelig, men hendes løgne vokser sig større og til sidst så store, at hun ikke selv kan navigere i dem.

Premieredatoen på anden sæson af Skruk er endnu ikke blevet afsløret, men Netflix har netop annonceret, at det bliver på et tidspunkt i efteråret 2024.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste