Serier | Nyheder

Der kommer ny sæson af 'Hvide Sande' - Her er hvad vi ved

Af
Daniel Lindekilde Engberg
4. juli 2023
Hvide Sande sæson 2
Anne Louise Hassing og Allan Hyde glæder sig til at spille hovedkaraktererne, Maj og Bjørn, i anden sæson af krimiserien 'Hvide Sande'. / Foto: Per Arnesen/TV 2

Del artikel

Den succesfulde krimiserie vender tilbage med en ny sag og nye efterforskere.

Første sæson af krimiserien Hvide Sande blev en kæmpe succes med over en million seere, og fik også anerkendelse fra internationalt hold, da den britiske komiker Ricky Gervais skrev på Twitter "Har lige afsluttet den danske tv-serie Hvide Sande, og den var fuldstændig fantastisk. Smukt skrevet og instrueret med et forbløffende skuespillerhold, men forholdet mellem de to hovedroller og deres perfekt ramte præstationer blæste mig bagover. Og så er der en hund med."

I den kommende sæson starter en ny fortælling, hvor to nye efterforskere introduceres. Først er den stressramte Maj Lorentzen, der bliver spillet af Anne Louise Hassing, og den unge lokalbetjent Bjørn, der portrætteres af Allan Hyde. Andre nye navne består bl.a. af Frederikke Dahl Hansen (Elvira, Sygeplejersken) og Anders Brink Madsen (De frivillige, Julehjertets Hemmelighed). Der vil også være gensyn med gamle kendinge fra første sæson som Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bodil Jørgensen.

En frisk start

Den rutinerede drabschef Maj Lorentzen får en blodprop grundet stress, og flytter til Hvide Sande for at få ro og genskabe kontakten til sin datter (Frederikke Dahl Hansen), der bor der.

Maj ender dog ikke med den stilfærdighed som hun håbede på. En af byens prominente borgere er blevet dræbt, og efterforskningen halter. Den unge lokalbetjent, Bjørn, beder om Majs hjælp i efterforskningen, og selvom det er det sidste Maj har brug for, så kan hun dog ikke holde sig væk.

Optagelserne til anden sæson begynder her i juli og har premiere på TV 2 og TV 2 Play i 2025.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder