Serier | Nyheder

Din Guide til Stofa

AfJonas
5. juli 2019
Din Guide til Stofa
(Foto: Wrecked/Stofa)

Del artikel

Vi Elsker Serier er stolte over at kunne præsentere vores seneste samarbejde - et samarbejde med Stofa.

Vi har i den forbindelse set nærmere på tjenesten, da vi ønsker at give jer, vores brugere, et indblik i, hvad der er rigtig fedt at vide om Stofa. De to fedeste ting må - i vores optik - siges at være deres streamingarkiver og deres catch-up funktion. Det første lyder måske meget ligetil, mens det andet faktisk er virkelig smart.

Streamingarkiver

Som navnet mere end antyder, ligger Stofa inde med en række fede film og serier til streaming samlet i et arkiv på deres WebTV. Dette rummer tjenestens faste indhold - en form som er kendetegnet for alle streamingstjenester med respekt for sig selv. Hos Stofa har man arkiver fra blandt andre C More, DR-TV, nick+, Cartoon Network, ViasatFilm, Disney Extra Channels, National Geographic +, Anytime, Nordisk Film Egmont, MTV og FBI.

Stofa byder dog også på indhold fra giganterne TNT og Paramount Network. Fra TNT kan du bl.a. se komedier som Wrecked, The Detour og Search Party, dramaserier som Good Behaviour, Science Fiction som Falling Skies og The Last Ship og krimier som The Detail og 4 Blocks.

Fra Paramount Network kan du nyde sitcoms som Workaholics, Another Period og Broad City eller animationsserien TripTank.

Catch-up

Og nu til catch-up-funktionen. Men lad mig starte på en anden måde...

Vi kender det alle. Vi følger med i en serie på tv. Vi engagerer os. Vi holder ved. Vi nyder det. Men så en dag sker det... Vi falder tidligt i søvn, vi skal til familiefødselsdag eller konen skal se reality-tv. Bottom line: vi misser et afsnit! Pludselig er den smukke romance vi havde med den givne serie endt i ulykkelig kærlighed, for hvordan skal vi dog kunne følge med nu? Stofa har svaret. Via deres WebTV kan man nemlig catche-up på eventuelt missede episoder af dine favoritserier. Dette kunne blandt andet være klassiske og superfede serier som:

The Big Bang Theory - Om den elskelige, men yderst nørdede, vennegruppe.

The Simpsons - Matt Groenings moderne klassisker om Homer, Bart, Lisa og alle de andre.

Rejseholdet - Dansk tv's vel nok største krimi. Er du mest til Fischer? Eller LaCour?

Blue Bloods - New York-politidrama med Tom Selleck i hovedrollen.

Inspector Lynley - Kunne du lide Inspector Morse? Så er Lynley lige din type.

Venner - Den mest populære sitcom nogensinde.

Family Guy - Seth MacFarlanes hysterisk morsomme animerede sitcom.

Fint skal det være - Hvor du kan følge Hyacinth Buckets excentriske påfund.

Afsnittene gemmes nemlig på Stofa i en uge efter de er blevet sendt på tv - så der er ingen undskyldninger for ikke at være helt up to date på alle dine favoritter.

Tag Stofa med overalt

De fleste af os serieelskere har rykket en markant del af vores serie- og streamingaktivitet over på andet end computer eller tv. Herunder kan du se Stofas guide til brug af Stofa WebTV på iPad:

Vi glæder os over muligheden for at holde os helt opdateret på de bedste serier og til at få endnu mere fedt indhold fra 'amerikanerne' hos TNT og Paramount Network. Afslutningsvis kan vi desuden løfte sløret for, at Vi Elsker Serier i samarbejde med Stofa har sørget for et godt tilbud til dig, hvis du er medlem af Vi Elsker Seriers serieklub - læs med her:

Tilbud! Hvis du er medlem af Serieklubben

Som medlem af vores Serieklub, kan du bestille en valgfri tv-pakke fra Stofa til rabatpris.

Uanset tv-pakke får du 100 kr. i rabat hver måned de første 3 måneder. Herefter normalpris. Læs mere her.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder