Serier | Nyheder

Dræberdukken Chucky genopstår i nye serie: Se traileren

AfDaniel Lindekilde Engberg
21. september 2021
Dræberdukken Chucky genopstår i nye serie: Se traileren
Foto: C More

Del artikel

Chucky følger den homoseksuelle teenager Jake Weber (Zackary Arthur). En ensom ung fyr, der prøver at komme sig over sin mors død.

Dukken Chucky er tilbage i en ny serie med en masse gamle kendinge bag roret.På et loppemarked finder Jake en såkaldt 'Good-Guy' dukke, som han danner et venskab med, men som der efterhånden begynder at være dødsfald på stribe, begynder Jake at mistænke dukken for ikke at en så 'Good Guy' alligevel.

Se trailerenTraileren byder på en god mængde blod, gys og humor fra den rapkæftede dræberdukke. Den lægger også op til en i hvert fald midlertidigt samarbejde mellem Jake og Chucky, inden den sidstnævnte tager det for langt.

Original skaber er tilbage


Manden der undfang Chucky er tilbage i den nye serie som både executive producer, showrunner, manuskriptforfatter og har instrueret de to første afsnit af serien. Der kan man tale om at have den kreative kontrol.

Brad Dourif er også tilbage som den originale Chucky stemme. I 2019 biograffilm var det Mark Hamill som lagde stemme til den morderiske dukke.

Chucky vil have otte afsnit og har premiere på C More d. 31. oktober med de to første afsnit, og derefter nyt afsnit hver søndag

LÆS OGSÅ: Spild af tid: Dårlige serier på Netflix lige nu

LÆS OGSÅ: Se listen: Nye serier på Disney+ i efteråret

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Fredløs': Brillante Besir brager igennem

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder