Serier | Nyheder

En helt speciel fyr spiller den ene del af opvaskerduoen i 'RIGET EXODUS'

AfTrine Jerichau Roslev
4. maj 2022
En helt speciel fyr spiller den ene del af opvaskerduoen i 'RIGET EXODUS'
Jesper Sørensen i 'RIGET EXODUS' / Foto: Christian Geisnæs

Del artikel

Jesper Sørensen har i løbet af de seneste mange år vundet danskernes hjerter, og det ser også ud til, at han har vundet Lars von Triers.

Nu er hele castet til Lars von Triers 'RIGET EXODUS' afsløret.For når den uhyggelige serie får premiere på sin tredje sæson, RIGET EXODUS, bliver det med Jesper Sørensen på rollelisten.

Han skal spille Lillemand, som er den ene halvdel af opvaskerduoen i kælderen på Riget. Den anden halvdel udgøres af robotten BOB 2.0.

https://imgix.vielskerserier.dk/2022/05/RIGET-EXODUS_ZENTROPA_fotokredit_Christian-Geisnaes_545.jpg
Jesper Sørensen og BOB 2.0 i 'RIGET EXODUS' / Foto: Christian GeisnæsI de første sæsoner blev opvaskerduoen spillet af Vita Jensen og Morten Rotne Leffers. Duoen fik udtrykket "Det er u-hyyyggeligt" til at brænde sig fast i vores hukommelse om von Triers 90'er-serie.

Lillemand og BOB 2.0 spiller i den nye sæson en moderne udgave af Jensens og Leffers duo – det græske kor, der giver et humoristisk indspark til den herskende uhygge.

RIGET EXODUS får premiere på Viaplay senere i 2022, og med afsløringen af Jesper Sørensen er hele castet offentliggjort.

LÆS OGSÅ: RIGET EXODUS: Her er de medvirkende i 'Riget' sæson 3

LÆS OGSÅ: Her er de medvirkende: Nikolaj Lie Kaas skriver og instruerer den nye danske serie 'Agent'

LÆS OGSÅ: De bedste danske serier – NOGENSINDE

Del artikel

Læs mere omViaplayRiget

Andre Serier | Nyheder